افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه املت جگر

طرز تهیه املت جگر

املت جگر

امروز قصد داریم یک املت خیلی خوشمزه و شیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم املت جگر مرغ یا بره :

مواد لازم مقدار لازم
تخم مرغ ۱۲ عدد
شیر هموژنیزه ۱۲ قاشق سوپخوری
جگر ۵۶۰ گرم
قارچ ۱۹۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۱۲ قاشق سوپخوری
آب قدری
فلفل قدری
نمک قدری
همچنین بخوانید: طرز تهیه املت قارچ

کالری به ازای ۱۰۰ گرم املت قارچ ۳۰۰ کالری

طرزتهیه املت جگر مرغ یا بره :

برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و می‌زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی‌متر باشد روی آتش می‌گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می‌ریزیم به‌طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به‌دقت لوله می‌کنیم.
مایه اصلی تمام املت‌ها به همین طریق تهیه می‌شود و به نسبت احتیاج مقدار آن را می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
جگر، قارچ، جعفری، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده و شش عدد املت ساده طبق دستور آماده و لای هر کدام مقداری مایه جگر و قارچ می‌گذاریم و املت را بپیچید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *