طرز تهیه املت جگر
امروز قصد داریم یک املت خیلی خوشمزه و شیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم املت جگر مرغ یا بره :
مواد لازم | مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱۲ عدد |
شیر هموژنیزه | ۱۲ قاشق سوپخوری |
جگر | ۵۶۰ گرم |
قارچ | ۱۹۰ گرم |
جعفری ساطوری شده | ۱۲ قاشق سوپخوری |
آب | قدری |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه املت قارچ
کالری به ازای ۱۰۰ گرم املت قارچ ۳۰۰ کالری
طرزتهیه املت جگر مرغ یا بره :
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی تمام املتها به همین طریق تهیه میشود و به نسبت احتیاج مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد کنیم.
جگر، قارچ، جعفری، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده و شش عدد املت ساده طبق دستور آماده و لای هر کدام مقداری مایه جگر و قارچ میگذاریم و املت را بپیچید.