در این پست یک غذای اتریشی را آموزش میدهیم که در اتریش طرفداران زیادی دارد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پنیر موتزارلا | ۲۵۰ گرم |
کره یا مارگارین | ۶۰ گرم |
آرد گندم | ۴۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱۲۵ میلیلیتر |
پیاز | دو عدد متوسط |
تخممرغ | یک تا دو عدد |
رب گوجهفرنگی | یک قاشق سوپخوری |
شکر | دو قاشق سوپخوری |
نمک برای خمیر | یک قاشق چایخوری |
مایهی خمیر | دو قاشق چایخوری |
بهبوددهنده | یک قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه اشترودل گوشت :
* ابتدا مایهی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
* روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در ۲۰ درآورید.
* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایهی دیگر خمیر بپوشانید.
* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
* سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجهی فارنهایت قرار دهید.
* میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.