ما ایرانی ها معمولا میگو را به صورت پلویی رو با برنج میل میکنیم اما امروز قصد داریم طرز تهیه یک میگوی خوشمزه با اسپاگتی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
- زمان پخت: ۱۵ دقيقه
- میگو متوسط| ۸ عدد
- سس قرمز | ۲ قاشق غذاخوری
- لیموترش | ۳ پر
- نمک و فلفل | به مقدار لازم
در ابتدا نمک، فلفل، آویشن، پیاز و جعفری را همراه میگو به مدت ۵/۱ دقیقه میپزیم. سپس این مواد را با پنه تفت میدهیم تا خیلی خوب باهم مخلوط شوند. بعد از این مرحله، اسپاگتی میگوی ما آماده سِرو کردن است.
فوت آشپزی:
برای پخت ماهی و میگو همیشه از پودر آویشن استفاده کنید، چون بوی نامطبوع میگو را میگیرد.
ارزش غذایی میگو:
میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. از نظر مقایسهای، نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر (گوشت و ماهی) میگو کالری کمتری دارد. میگو منبع غنی از ویتامینهای A، B6، B12، C، D، E و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سلیم، روی و مس است و میزان فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.
- میزان کالری:۱۸۵ کالری