طرز تهیه اسلایس پسته
در این پست یک شیرینی بی نهایت خوشمزه و مقوی را به شما عزیزان آموزش میدهیم.این شیرینی میان وعده بسیار مناسبی برای کودکان شما و همچنین تغذیه بسیار سالمی برای کودکان شما در مدرسه میباشد
مواد لازم :
کره ذوب شده | ۱۸۵ گرم |
آرد ساده | ۳۰۰ گرم |
شکر (کالستر شوگر) | ۱۵۰ گرم |
پسته خرد شده | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ کامل، و۱ عدد زرده | ۱عدد |
کره | ۶۰ گرم |
عسل | ۵ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲/۱پیمانه |
شیر عسل | ۴/۱پیمانه |
همچنین بخوانید: طرز تهیه باقلوا پسته خانگی
طرز تهیه :
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب ۳۰×۲۰ که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.
طرز تهیه رویه شیرینی :
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.
امتیاز شما به این دستور پخت