افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه اسلایس پسته

طرز تهیه اسلایس پسته عسلی

طرز تهیه اسلایس پسته

در این پست یک شیرینی بی نهایت خوشمزه و مقوی را به شما عزیزان آموزش میدهیم.این شیرینی میان وعده بسیار مناسبی برای کودکان شما و همچنین تغذیه بسیار سالمی برای کودکان شما در مدرسه میباشد

 

مواد لازم :

 

کره ذوب شده ۱۸۵ گرم
آرد ساده ۳۰۰ گرم
شکر (کالستر شوگر) ۱۵۰ گرم
پسته خرد شده ۱۵۰ گرم
تخم مرغ کامل، و۱ عدد زرده ۱عدد
کره ۶۰ گرم
عسل ۵ قاشق غذاخوری
خامه ۲/۱پیمانه
شیر عسل ۴/۱پیمانه
همچنین بخوانید: طرز تهیه باقلوا پسته خانگی

طرز تهیه :

 

آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب ۳۰×۲۰ که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.

 

طرز تهیه رویه شیرینی :

شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *