افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه اردور بادمجان

اگر به دنبال یک غذا برای مهمانی های خود و مراسم تولد عزیزان خود هستید پیشنهاد میکنم این اردور را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این پیش غذا بسیار راحت و خوش طعم میباشد

مواد لازم :

 

 

 

بادمجان چهار عدد
سير رنده‌ شده دو حبه
ژامبون ۱۰۰ گرم
آب گوشت نصف پيمانه
قارچ پخته شده ۲۵۰ گرم
مغز نان سفيد يك پيمانه
کره ۵۰ گرم
جعفري خرد‌شده دو قاشق سوپخوري
نمك وفلفل به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

 

 

اول بادمجان‌ها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ مي‌‌كنيم و كنار مي‌‌گذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت مي‌‌دهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط مي‌‌كنيم كمي توي بادمجان‌ها را خالي كرده از اين مواد درون بادمجان ريخته و با پشت قاشق صاف مي‌‌كنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقه‌هاي گوجه‌فرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *