آش گندم بسیار خوشمزه و مقوی میباشد.در این پست تصمیم داریم این آش خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
اين غذا هنگام افطار سر سفره اهالي خطه كرمان قرار مي گيرد.
مواد لازم :
نخود | يك ليوان |
گوشت با استخوان | نيم كيلو |
نمك، زرد چوبه و فلفل | به ميزان لازم |
كشك ساييده شده | به مقدار كافي |
گندم شير | دو ليوان |
رشته آش | مقداري |
سير و نعنا داغ | به مقدار لازم |
پياز | يك عدد |
همچنین بخوایند: طرز تهیه آش مرغ و برنج
طرز تهيه :
گوشت و نخود را همراه پياز، زردچوبه و فلفل بپزيد. گوشت ها را له كرده سپس گندم شير را اضافه كرده و پس از پخت آن مقداري كشك به آن بيفزاييد. رشته آش را به ديگر مواد اضافه كنيد و در آخر نعنا داغ و سيرداغ را درون قابلمه بريزيد و صبر كنيد تا كاملاً بپزد.
طرز تهيه گندم شير:
ابتدا گندم ها را با آسياب به صورت بلغور درآوريد و به وسيله الك كردن آرد آن را كاملاً جدا كنيد. پس از آن گندم ها را با شير، سياهدانه، زنجبيل، فلفل، زردچوبه، زيره و نمك بپزيد و روي پارچه اي داخل قابلمه ريخته تا كاملاً خشك شود. گندم شير بسيار مقوي است و در چند آش سنتي استان كرمان مورد استفاده قرار مي گيرد.