آبگوشت کشک یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شهر اراک میباشد.در این پست قصد داریم این آبگوشت خوشمزه و پر طرفدار را آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد اولیه:
گوشت گوسفند | نیم کیلو |
نخود | نصف لیوان |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
سیبزمینی متوسط | ۳ عدد |
کشک ساییده | ۲۵۰ گرم |
آب | یک و نیم لیتر |
نعنا داغ | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
گل زرد | جهت تزیین |
طرز تهیه آبگوشت کشک :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم.
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم)
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم.
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.