آبگوشت غذای پر طرفدار ایرانی ها میباشد. از قدیم این غذای خوشمزه در اکثر مهمانی های خودمانی درست و سرو شده است و خیلی از ایرانی ها آن را دوست دارند.امروز تصمیم داریم یک آبگوشت بسیار ساده سنتی را به شما عزیزان آموزش دهیم
مواد لازم:
گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان | ۷۵۰ گرم |
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد | ۱۵۰ گرم به اندازه يک ليوان سرخالي |
پياز متوسط | ۲ تا ۳ عدد |
سيب زميني کوچک | ۵ تا ۶ عدد |
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي | کمي |
نمک و فلفل | به اندازه کافي |
طرز تهيه:
گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.
وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم.
کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود ۳ تا ۴ ليوان آب در ظرف مانده باشد.
امتیاز شما به این دستور پخت