طرز تهیه سینه مرغ سوخاری
غذاهای سوخاری یکی از غذاهایی هست که همه کودکان و نوجوانان به آن علاقه دارند در این پست سینه مرغ سوخاری را آموزش میدهیم که بسیار خوشمزه میباشد
مواد لازم :
سينه مرغ | يك عدد |
تخممرغ | يك عدد |
شیر | نصف پيمانه |
آرد سفيد | يك پيمانه |
آرد سوخاري | يك پيمانه |
ادويه | يك قاشق چايخوري |
قارچ پختهشده | دو قاشق غذاخوري |
پنير گودا | ۲۰ گرم |
فلفل دلمهاي رنگي | يك قاشق غذاخوري |
اسفناج پخته شده | يك قاشق غذاخوري |
ژامبون | يك ورق |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شنیسل ران
طرز تهيه :
سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن ميگذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار ميدهيم. آنگاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخممرغ و شير آغشته ميكنيم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري ميغلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كردهايم قرار ميدهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد.
در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقيقه ميگذاريم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در اين لحظه غذا آماده است.
امتیاز شما به این دستور پخت