افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

سس مخصوص گوشتهای سفید

در این پست یک سس طلایی عالی را آموزش میدهیم که مخصوص گوشت های سفید از جمله مرغ و ماهی و میگو میباشد.این سس مزه بسیار خوبی دارد و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برید

 

مواد لازم :

 

 

 آب مرغ تقریبا غلیظ  ۲ فنجان
 زرده تخم مرغ  ۲ عدد
 آرد  ۲ قاشق سوپ خوری
 آبلیمو  نصف استکان
 کره ۵۰ گرم
زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :

 

 

۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *