اگر قصد دارید یک شام سبک و راحت را درست کنید پیشنهاد میکنم این غذای چینی را امتحان کنید و ازخوردن آن لذت ببرید.برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم برای ۴ نفر:
كاهو پیچ درشت | یك عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۴ عدد، ورقهورقه |
مرغ چرخكرده | ۵۰۰ گرم |
هویج كوچك | یك عدد، رندهشده |
كدوی كوچك | یك عدد، رندهشده |
فلفل دلمهای قرمز | یك عدد، نگینی ریز |
كنسرو ذرت | ۱۲۵ گرم |
نمك و فلفل | به میزان لازم |
روش تهیه:
۱ – كاهو را برگبرگ كرده و برگهای درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
۲ – روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچهها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
۳ – هویج، كدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه كرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۴ – برگهای كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزیها داخل برگهای كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.
نكات:
۱ – در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
۲ – میتوانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.