افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

سان چوی بو درست کنید

اگر قصد دارید یک شام سبک و راحت را درست کنید پیشنهاد میکنم این غذای چینی را امتحان کنید و ازخوردن آن لذت ببرید.برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

 

 كاهو پیچ درشت  یك عدد
 روغن مایع  ۲ قاشق غذاخوری
 پیازچه  ۴ عدد، ورقه‌ورقه
 مرغ چرخ‌كرده  ۵۰۰ گرم
 هویج كوچك یك عدد، رنده‌شده
كدوی كوچك یك عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمز یك عدد، نگینی ریز
كنسرو ذرت ۱۲۵ گرم
نمك و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
۲ – روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
۳ – هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۴ – برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

 

نكات:

۱ – در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
۲ – می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *