افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

سالمندان روزی نیم ساعت پیاده روی کنند تا ۵۰ در صد خطر مرگ میر از آنها دور شود

4

 

  • انجام فعالیت‌های فیزیکی منظم و روزانه، میزان کلسترول مضر خون را کاهش می‌دهد؛ این کلسترول مضر، عامل اصلی ایجاد بیماری‌ها و حملات قلبی است.

 

پژوهش جديدي كه در آمريكا انجام گرفته نشان داد ، فقط ۲۰ تا ۴۰ دقيقه پياده‌روي مي‌تواند خطر مرگ و مير را در مردان سالمند تا ۵۰ درصد كاهش دهد.

 

محققان در مقايسه نرخ مرگ و مير بين مردان ۷۰ تا ۹۲ ساله كه زندگي بي‌تحرك دارند با مرداني كه در همين گروه سني در سطوح مختلفي از فعاليت‌هاي تناسب اندام حضور دارند، دريافته‌اند كه در ازاي هر ۲ دقيقه پياده‌روي، نرخ مرگ‌ومير تا ۱۰ درصد كاهش پيدا مي‌كند.

دكتر پيتر كوكينوس از مركز پزشكي امور گياهخواران در واشنگتن و پالوآلتو در كاليفرنيا در اين تحقيق متذكر شد، پيام كلي اين است كه هرچند افزايش سن و مرگ اجتناب‌ناپذير است، اما مي‌توان نرخ آنها را با حفظ يك الگوي ساده زندگي فعال و داراي تحرك كاهش داد.

وي تصريح كرد: هرچند نمي‌توانم تضمين كنم كه ورزش منظم عمر شما را افزايش مي‌دهد، اما مي‌توانم اطمينان داده و با يقين بگويم كه زندگي را به سال‌هاي عمر شما خواهد آورد.

پياده روي ورزشي آرام و كم فشار است كه مي‌تواند به شما براي سلامت جسمي و تناسب اندام كمك كند. در هنگام پياده روي بدن در يكي از طبيعي‌ترين حالت‌هاي خود قرار دارد. اين ورزش ساده و مطمئن است كه نيازي به تمرين نداشته و فوايد بسياري براي سلامتي دارد.

هنگام پياده‌روي بدن وزن خود را تحمل مي‌كند و اين حالت گاهي به عنوان تمرين استقامتي در نظر گرفته مي‌شود.

فوايد پياده‌روي همچنين شامل افزايش تناسب سيستم قلبي عروقي، كاهش خطر بيماري قلبي و سكته، بهبود حالت‌هايي چون پرفشاري خون، كلسترول بالا، درد عضلات و مفاصل يا سفتي آنها و بهبود ديابت، قوي‌تر شدن استخوان‌ها و بهبود تعادل، افزايش قدرت و استقامت عضلات و كاهش چربي‌هاي بدن هستند.

پیاده‌روی از ورزش‌هایی است که علاوه بر این‌که تجهیزات خاصی نیاز ندارد، عوارض جانبی بسیار کمی نیز ایجاد می‌کند. پیاده‌روی سریع (سریع به معنی این‌که حین پیاده‌روی در آن سرعت، قادر باشید صحبت نیز کنید) با کمک کردن در حفظ وزن متعادل، فواید زیادی را برای شما در‌بر‌دارد.

* فواید پیاده‌روی :

کنترل وزن:

ترکیبی از یک رژیم غذایی مناسب و فعالیت‌های منظم ورزشی، رمز حفظ وزن در حد طبیعی و کنترل شده است. همه می‌دانیم که کنترل وزن و حفظ آن در محدوده نرمال، احتمال ابتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان را کاهش می‌دهد.

کنترل فشار خون:

انجام فعالیت‌های ورزشی باعث تقویت قلب شده و در نتیجه قلب می‌تواند خون بیشتری را با‌زحمت و فشار کمتر پمپاژ کند.

کاهش احتمال حملات قلبی:

براساس مطالعه‌ای که روی ۷۲ هزار زن انجام گرفت، مشخص شد که فعالیت‌های بدنی مانند پیاده‌روی تند به مدت ۳ ساعت در هفته یا فقط روزی ۳۰ دقیقه، خطر بروز بیماری‌های قلبی در خانم‌ها را به‌میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.

کاهش میزان کلسترول مضر خون:

انجام فعالیت‌های فیزیکی منظم و روزانه، میزان کلسترول مضر خون را کاهش می‌دهد؛ این کلسترول مضر، عامل اصلی ایجاد بیماری‌ها و حملات قلبی است.

کاهش احتمال بروز سکته مغزی:

طبق مطالعه‌ای که در هاروارد روی ۱۱ هزار مرد انجام شد، مشخص گردید که فعالیت و تمرینات بدنی منظم و متعادل مانند پیاده‌روی سریع به مدت روزی یک ساعت و ۵ روز در هفته می‌تواند احتمال بروز سکته مغزی را کاهش دهد.

کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه و دیابت نوع دو:

در مطالعه سلامت پرستاران، محققان دریافتند که فعالیت‌های بدنی منظم، احتمال ابتلا به این دو بیماری را نیز کاهش می‌دهد. در مطالعه‌ای دیگر، افرادی که دارای خطر بالای ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند، با انجام ورزش‌های منظم و مستمر نظیر پیاده‌روی و کاهش میزان چربی مصرفی و ۵تا ۷درصد کاهش وزن، این احتمال ابتلا را به حدود نصف کاهش دادند.

پیشگیری از جراحی سنگ کیسه صفرا:

در مطالعه انجام گرفته در هاروارد روی ۶۰ هزار زن در سنین بین ۴۰‌‌‌تا ۶۵ سال، مشخص شد که پیاده‌روی منظم یا انجام سایر فعالیت‌های فیزیکی، احتمال نیاز به جراحی سنگ صفرا را ۲۰‌تا ۳۱درصد کاهش می‌دهد.

این فواید تنها نمونه‌ای از بیشمار سود و فایده پیاده‌روی است و در کنار همه این موارد:جلوگیری از افسردگی، سرطان روده بزرگ، یبوست و پوکی استخوان و همچنین کمک به افزایش طول عمر، کاهش میزان استرس، تقویت عضلات، استخوان‌ها و مفاصل و کمک در بهبود خواب نیز وجود دارند.اما دقت کنید که استمرار و ثبات در برنامه ورزشی بسیار مهم است. حداقل روزی ۳۰ دقیقه پیاده‌روی و هفته‌ای ۵ روز یا بیشتر توصیه می‌شود تا از این مزایا بهره ببریم و حتماً برای تعیین سطح ورزش و تمرینات با پزشک خود نیز مشورت کنید.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *