افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

سالاد فرانسوی

این سالاد با ماهی شور درست میشود و بسیار خوشمزه است.اگر یک مهمانی شیک در پیش رو دارید حتما این سالاد را به عنوان پیش غذا در منوی غذایی خود جای دهید

سالاد نیس یا نیسوآز یک سالاد فرانسوی که در بندر نیس بیشتر رایج است.

 

 

 

مواد لازم : براي دو نفر

 

 

ماهي شور ۱۰۰ گرم
لوبيا سبز پخته شده ۱۵۰ گرم
زيتون سياه ۶۰ گرم
مرغ پخته ۱۰۰ گرم
كاهو خرد شده ۱۰۰ گرم
كنسرو تن ماهي يك قوطي
تخم‌مرغ پخته يك عدد
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه‌فرنگي چهار قاچ يك عدد
فلفل سبز تند ساطوري دو عدد
ليموترش دو عدد
سيب‌زميني پخته يك عدد
روغن‌زيتون يك قاشق غذاخوري
سركه دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

 

 

ماهي شور را بخارپز كرده پوست و استخوان آن را بگيريد و با چنگال خرد كنيد، كنسرو تن ماهي را بازكرده و روغن آن را خالي كنيد. كنسرو تن ماهي، لوبياسبز، پياز، سيب‌زميني، سينه‌مرغ و فلفل‌سبز را در كاسه‌اي بريزيد. روغن‌زيتون، سركه و آبليمو را روي مواد ريخته، به آنها نمك و فلفل بپاشيد. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد كاهو و موادي را كه آماده كرده‌ايد به صورت كوپه‌اي درآوريد و با ماهي‌شور، تخم‌مرغ، گوجه‌فرنگي و زيتون‌سياه، سالاد را تزئين كنيد.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *