افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

زیاد نشستن و واکنش بدن در مقابل آن

زیاد نشستن و واکنش بدن در مقابل آن

  • آتروفی عضلات به انحطاط فیبرهای عضلانی گفته می‌شود که به جهت عدم تمرین عضلات به اندازه کافی رخ می‌دهد. این اتفاق، دلیل اینکه چرا باید سبک زندگی فعال ‌تری داشته باشیم را توجیه می‌کند، اما همچنین وقتی صحبت از نشستن‌ های طولانی می‌کنیم نیز جای بحث و تامل دارد.

 

خمیدگی اجتناب ناپذیر

کاملا واضح است که نشستن، یک فعالیت روزانه عادی برای همه است. درست نشستن، بدن تان را مجبور می‌کند که عضلات شکم را برای حفظ وضعیت مناسب به کار بگیرد. با این حال، هنگامی که شما شانه‌ هایتان را رها و میان تنه ‌تان را شل می‌کنید، عضلات شکم ناگهان غیرقابل استفاده می‌شوند که در نتیجه فشار مضاعفی روی پایین کمر و ناحیه لگن شما وارد می‌شود. اگرچه خمیده نشستن، ممکن است راحت ‌تر از حفظ پوسچر درست باشد، اما پتانسیل آن را دارد که قوس ستون فقرات شما را امتداد دهد و در نهایت باعث آتروفی عضلات شود.

آتروفی عضلات

آتروفی عضلات به انحطاط فیبرهای عضلانی گفته می‌شود که به جهت عدم تمرین عضلات به اندازه کافی رخ می‌دهد. این اتفاق، دلیل اینکه چرا باید سبک زندگی فعال ‌تری داشته باشیم را توجیه می‌کند، اما همچنین وقتی صحبت از نشستن‌ های طولانی می‌کنیم نیز جای بحث و تامل دارد.

عدم فعالیت برای مدت زمان های طولانی، باعث کاهش سایز فیبرهای عضلانی می‌شود، که بدن را تضعیف می‌کند. این فرایند از طریق نشستن‌ های طولانی مدت، سرعت می‌گیرد، مخصوصا در فلکسورهای باسن که کوتاه می‌شوند و در نهایت، دامنه‌ حرکتی را محدود می‌کنند.

عدم انعطاف پذیری

نشستن برای مدت زمان طولانی بر تمام نواحی بدن از جمله باسن، پشت، و پاها فشار وارد می‌کند، و این پتانسیل را دارد که باعث عدم انعطاف شدید شود که بدان معناست که ممکن است انجام حرکات فیزیکی عادی مانند پیاده روی، به مرور زمان دشوارتر گردد. نشستن طولانی مدت باعث می‌شود که دیسک‌های پشت شما، بطور غیر یکنواخت فشرده شوند.

در نتیجه تاندون‌ ها و رباط‌ ها سفت می‌شوند. این امر مانع می‌شود که وزن بدن به طور یکنواخت روی ستون فقرات پخش شود، که در نهایت باعث عدم انعطاف پذیری می‌گردد و همچنین می‌تواند منجر به آسیب به دیسک ‌ها شود.

اختلال در گردش خون

نشستن نادرست برای مدت زمان طولانی و به طور منظم، می‌تواند باعث اختلال گردش خون در پاها شود. این مساله به علت تجمع خون در رگ ‌ها اتفاق می‌افتد، که معمولا به عنوان رگ ‌های واریسی از آن یاد می‌شود. اگرچه این وضعیت معمولا در خانم‌ ها شایع ‌تر است، اما می‌تواند بر مردان نیز تاثیر بگذارد.

ترومبوز وریدی عمقی (DVT) مشکل جدی‌ تری است که می‌تواند در نتیجه‌ اختلال گردش خون در پاها بوجود بیاید. گردش خون ضعیف می‌تواند مانع استقلال فیزیکی شود، و توانایی حرکتی را محدود کند.

 

منبع : بهداشت نیوز

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *