افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

روش تهیه ماهی پفکی چینی

طرز تهیه ماهی پفکی چینی

طرز تهیه ماهی پفکی چینی

ماهی

اگر کودکان شما ماهی خوردن را دوست ندارند پیشنهاد میکنم حتما این مدل ماهی را امتحان کنید.برای تهیه ماهی پفکی چینی با ما همراه باشید

 

مواد لازم :

مواد لازم مقدار لازم
آرد سفید یک سوم لیوان
آرد برنج یک دوم لیوان
آرد نشاسته ذرت  یک دوم لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ یک عدد
ماءالشعیر به میزان لازم
نمک، فلفل به میزان لازم
زعفران سائیده یک قاشق مرباخوری
ماهی به میزان لازم

 

2056

 

طرز تهیه:

جهت تهیه ماهی پفکی ابتدا تخم مرغ رو باچنگال زده با مواد خشک ( آردها، ادویه، زعفران، نمک و بکینگ پودر) مخلوط کنین.

ماءالشعیر رو کم کم اضافه کرده و دائما به هم بزنید تا کرم غلیظ بدست بیاد.

مایع را ۱۵ دقیقه بگذارید بمونه بعد استفاده کنید.

توی این فاصله ماهی ها رو به تکه ها و شکل های دلخواهتون ببرین. پیازها رو حلقه کنین و …

می تونین ماهی ها رو بعد از اینکه توی مواد پفکی زدین توی کنجد یا خلال بادوم هم بغلطونین.

پیاز حلقه شده، قارچ، میگو، سیب زمین و بروکلی بخارپز هم می تونین توی مواد بزنین و سرخ کنین.

همچنین بخوانید: یک غذای شیک با میگو پنیر پیتزا

نکات:

دقت کنین ماءالشعیر رو کم کم به خمیر ماهی پفکی اضافه کنین ینی یه کم بریزین موادو کاملا مخلوط کنین و اگه دیدین سفته دوباره ماءالشعیر بریزین.

مایع نه باید شل باشه و نه خیلی سفت. تقریبا غلظت و سفتی مواد در حد ماست های پر چرب باشه.

من بیشتر از ماهی تیلا پیا برای پخت ماهی پفکی استفاده می کنم. برای اینکار عالیه.

حتما پیاز یا قارچ رو کنار ماهی هاتون بذارین. شک نکنین سر پیازا دعوا میشه از خود ماهی هم خوشمزه تر میشه.

می تونین توی موادتون ادویه های مورد علاقتون یا پودر سیرم بریزین.

توصیه من اینه اگه ماهیتون کمی بو میده اونو یکی دو ساعت توی پیاز و سیر و ادویه و آبلیمو بذارین بمونه ، بهتر و خوشمزه تر میشه .
ماهی تیلا هم ممکنه بو بده اونو هم قبل سرخ کردن بذارین توی مواد

بهتره ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب می کنین سطح بزرگی نداشته باشه تا بتونین بقدر کافی توش روغن بریزین. ماهی ها توی روغن فراوون سرخ بشن سریعتر پف می کننو روی روغن میان.

روغن نه خیلی داغ باشه و نه سرد اگه قطره ای از مواد رو بریزین و سریع پف کنه و روی روغن بیاد ینی دمای روغن خوبه.

ضمنا اگه آرد برنجو خودتون از برنج مرغوب تهیه کنین خیلی بهتره

 

 

برنج را ۲ روز خیس کرده و هر روز آبش را عوض می کنیم. روز سوم از آب کشیده و کوبیده و الک می کنیم. سپس آن را در محل دور از رفت و آمد و آفتاب خوب پهن می کنیم تا کاملا خشک شود. پس از خشک شدن بار دیگر از الک رد می کنیم.

 

برای کسانی که ماهی دوست ندارند با این روش ماهی درست کنید بی شک خوششان می آید .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *