افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

رابطه مستقیم مصرف سیب زمینی و بروز دیابت در دوران حاملگی

AndroidOnlineNewsImage

  • محققان این مطالعه توصیه ساده ای برای به حداقل رساندن خطرات بالقوه مصرف بالای سیب زمینی بیان کردند، مصرف بالای سیب زمینی قبل از بارداری باید با سبزیجات دیگر، حبوبات و غلات کامل جایگزین شود.

تحقیقات جدید نشان می دهد ارتباط مستقیمی بین افزایش مصرف سیب زمینی قبل از بارداری و افزایش خطر ابتلا به دیابت حاملگی وجود دارد.

تحقیقات جدید نشان می دهدکه مصرف سیب زمینی قبل از بارداری می تواند شانس ابتلا به دیابت بارداری را افزایش دهد.

سیب زمینی یک محصول جهانی است. اروپا، آمریکا و کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق، زمانی تنها مصرف کنندگان عمده سیب زمینی بودند. در سال ۲۰۱۳، حدود ۳۶۸ میلیون تن سیب زمینی کاشته شد.

محبوبیت سیب زمینی به آسانی قابل درک است سیب زمینی محصول مغذی است و در بسیاری ازآب و هوا ها رشد می کند.

سیب زمینی همچنین حاوی مقدارزیادی کالری و ترکیبات سالم، از جمله سطح بالایی از ویتامین C و B6، تیامین، فولات، نیاسین، ریبوفلاوین، منیزیم، آهن، فسفر و روی است.

سیب زمینی سومین محصول پرمصرف پس از گندم و برنج است. در ایالات متحده ۳۵درصد از زنان در سن باروری خود به صورت روزانه سیب زمینی مصرف می کنند.

راهنمای رژیم غذایی برای آمریکایی ها هنوز شامل سیب زمینی و گروه سبزیجات است که انگلستان آنها را در گروه مواد غذایی نشاسته می داند.

محققان از موسسه ملی بهداشت کودکان و توسعه انسانی در راکویل و دانشگاه هاروارد در بوستون تصمیم گرفتند تاثیر غذاهای گیاهی در دوران بارداری را مطالعه کنند.

داده ها از مطالعه پرستاران بهداشت۱۹۹۱-۲۰۰۱ گرفته شده است. شرکت کنندگان سابقه هیچ بیماری قبلی اعم از دیابت حاملگی یا بیماری های مزمن دیگری نداشتند.

رژیم های غذایی با پرسشنامه در ۴ سال مورد بررسی قرار گرفتند از بین خانم های باردار، ۸۵۴ نفردیابت بارداری گرفتند حتی پس از کنترل عواملی از جمله سن، سابقه خانوادگی، کیفیت رژیم غذایی به طور کامل، شاخص توده بدن و سابقه خانوادگی دیابت، مصرف سیب زمینی بالا قبل از بارداری با افزایش خطر ابتلا به دیابت حاملگی در ارتباط بود.

دیابت حاملگی یک نگرانی بزرگ است، نه تنها نتایج منفی دیابت را در بارداری افزایش می دهد بلکه خطرات بیماری های قلبی برای مادر و کودک نیز ممکن است رخ دهد.

این نتایج محققان را شگفت زده کرده است. بر خلاف دیگر سبزیجات، سیب زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته است، این نشاسته به سرعت و به آسانی دربدن جذب می شود.

در تحقیقات قبلی اثبات شده است که سیب زمینی غلظت گلوکز پلاسما، مقاومت به انسولین و خطر ابتلا به «دیابت نوع ۲» را افزایش می دهد.

محققان این مطالعه توصیه ساده ای برای به حداقل رساندن خطرات بالقوه مصرف بالای سیب زمینی بیان کردند، مصرف بالای سیب زمینی قبل از بارداری باید با سبزیجات دیگر، حبوبات و غلات کامل جایگزین شود.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *