افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه دسر هلو

دسر هلو و زردآلو

طرز تهیه دسر هلو

در فصل تابستان میوه هایی چون هلو و زرد آلو زیاد یافت میشود.در این پست تصمیم داریم یک دسر خنک و خوشمزه با این میوه ها را به شما آموزش دهیم

مواد لازم :

 

هلو یا زرد آلو به صورت كمپوت باشد یك لیوان
پوره هلو یا زرد آلو دو قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین یك قاشق چایخوری
شكر دو قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش یك قاشق مرباخوری
خامه ساده یا ماست سفت یك سوم لیوان
آب كمپوت هلو یا زرد آلو سه قاشق سوپ خوری
آب سه قاشق سوپ خوری
كرم كاستارد یك لیوان سرخالی

(خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد)

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک هلو خوشمزه

طرز تهیه :

زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با كرم كاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت یك ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.

 

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *