-
مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شیراز ادامه داد: مصرف آب زیاد به هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی میشود؛ پس از صرف سحری نیز بسیاری از افراد از بیم تشنگی در مدت روز، به مقدار فراوان آب مینوشند که عادت درستی نیست.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شیراز، رضیه شناور، مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تشریح عادتهای غلط غذایی در طول ایام روزهداری در ایام ماه مبارك رمضان پرداخت و گفت: عادتهای غلط غذایی را در ماه مبارک رمضان اصلاح کنیم تا دوران روزهداری مفید و سالمی داشته باشیم.
وی افزود: یکی از عادتهای غذایی غلط روزهداران این است که به دلیل تشنگی زیاد، افطار را با آب سرد و یا نوشیدنیهای سرد شروع میکنند، در حالی كه توصیه میشود افطار را با نوشیدنیهای گرم مانند آب گرم، چای کم رنگ و شیر گرم آغاز کنیم و پس از آن میتوانیم از خرما یا کشمش استفاده کنیم.
شناور اظهار كرد: مصرف خرما در ماه رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید است، توصیه میشود که در وعده افطار سه تا پنج عدد خرما مصرف شود البته باید از مصرف بیش از اندازه خرما نیز مانند سایر شیرینیها پرهیز شود.
وی اضافه کرد: در وعدههای سحر و افطار از پرخوری دوری کنیم و تا اندازه ممکن به جای مصرف انواع شیرینیها مانند زولبیا و بامیه که فقط دارای انرژی و بدون مواد مغذی(ویتامین ها و مواد معدنی) هستند، از مواد غذایی طبیعی شیرین مانند خرما، کشمش و انواع میوه استفاده کنیم.
مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شیراز ادامه داد: مصرف آب زیاد به هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی میشود؛ پس از صرف سحری نیز بسیاری از افراد از بیم تشنگی در مدت روز، به مقدار فراوان آب مینوشند که عادت درستی نیست.
شناور گفت: از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری دوری کنیم زیرا چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمکهای معدنی میشود که بدن در مدت روز به آنها احتیاج دارد.
وی در پایان تأکید کرد: روزهداران از مصرف تنقلات زیاد در فاصله افطار تا سحر پرهیز کنند زیرا اینگونه مواد دیر هضم هستند و سبب میشوند که هنگام سحر به دلیل پری معده، میل به غذا کاهش پیدا کند.