خورشت ماست مخصوص اصفهانی های عزیز میباشد و در اصفهان بسیار معروف است.امروز تصمیم داریم ان را به شما عزیزان آموزش دهیم.اگر دوست دارید طرز تهیه آن را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم : برای ۶ نفر
مرغ | ۱ عدد |
یا گوشت | ۰/۵ کیلو |
روغن | ۲۰۰ گرم |
ادویه | به مقدار کافی |
فلفل | به مقدار کافی |
زرده تخم مرغ | ۸ عدد |
زعفران | ۱ قاشق چایخوری |
ماست | ۲ لیوان |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
ماست را روز قبل در کیسه پارچه ای بریزید تا آبش برود . مرغ یا گوشت را بپزید و سرخ کنید . آب مرغ یا گوشت را بگذارید غلیظ شود و با زعفران سائیده روی ماست بریزد و خوب به هم بزنید و فلفل و ادویه و نمک را بیفزایید و گوشت را در آن بچینید . یک ربع که جوشید ، زرده ها را با چنگال بزنید و در خورش بریزید و سریع هم بزنید که جذب بقیه مواد شود . شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم ۱۵ دقیقه بپزید .
امتیاز شما به این دستور پخت