افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

خواص فندق و اثرات آن بر کلسترول

خواص فندق و اثرات آن بر کلسترول

  • فندق حاوی فیتوکمیکال‌های (مواد شیمیایی گیاهی) مهمی است، از جمله پروآنتوسیانیدین، کوئرستین و کامفرول. البته خود پروآنتوسیانیدین موجود در فندق به گروه خاصی تعلق دارد به‌نام فلاونوئیدها که از اهمیت زیادی برخوردار هستند.

 

می‌توان گفت که فندق کالری نسبتا زیادی دارد، چون کالری این مغز خام در هر ۲۸ گرم آن به ۱۷۸ کالری می‌رسد. هر ۲۸ گرم از فندق، ۴ گرم پروتئین و ۵ گرم کربوهیدرات برای بدن فراهم می‌کند که ۲.۷ گرم از این کربوهیدرات را نیز فیبر‌های غذایی تشکیل می‌دهند.

فندق حاوی فیتوکمیکال‌های (مواد شیمیایی گیاهی) مهمی است، از جمله پروآنتوسیانیدین، کوئرستین و کامفرول. البته خود پروآنتوسیانیدین موجود در فندق به گروه خاصی تعلق دارد به‌نام فلاونوئیدها که از اهمیت زیادی برخوردار هستند. فلاونوئیدها می‌توانند سلامت مغز را حفظ کنند، باعث بهبودی در جریان خون شوند و علائم مرتبط با آلرژی را کاهش بدهند. مصرف تقریبا ۳۰ گرم از فندق می‌تواند همه این فواید را به بدن شما برساند.

ویژگی دیگر فندق این است که چربی‌های سالم و مهمی را بدن فراهم می‌سازد که می‌توانند از سلامت قلب محافظت کنند. فندق‌ها به‌طور کلی سرشار هستند از چربی‌های غیراشباع تک‌زنجیره‌ای و چندزنجیره‌ای، و میزان چربی‌های اشباع و غیرسالم در آن‌ها واقعا کم است. فندق، یکی از منابع خوب برای دریافت اسید اولئیک هم محسوب می‌شود. اسید اولئیک می‌تواند به پایین آوردن کلسترول بد خون (LDLL) کمک کند و حتی می‌تواند سطح کلسترول خوب خون (HDLL) را در بدن افزایش بدهد

 

منبع : سلامتیسم

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *