به بررسی برخی خوراکی های سفید رنگ پرداخته اند پژوهشگران که در این مطلب تغذیه شما را با خواص خوراکی های سفید رنگ و خاصیت های درمانی آن آشنا می کنیم .
یک مطالعه جدید که در هفته نامه زیست شناسی تجربی در سال جاری میلادی منتشر شده، نشان میدهد مصرف برخی مواد غذایی سفید رنگ در میان زنان در سنین باروری از اهمیت زیادی برخوردار است.
سیب زمینی یکی از این مواد غذایی است. کربوهیدارت، پتاسیم و فیبر موجود در سیب زمینی یک ترکیب غذایی بسیار مؤثر است. یک عدد سیب زمینی متوسط ۱۶۳ کیلو کالری دارد و ۹۴۱ میلی گرم پتاسیم به همراه ۳.۶ گرم فیبر.
علاوه بر آن قارچ نیز بسیار کم کالری بوده، بدون چربی و فاقد گلوتن است، کلسترول ندارد و سرشار از سلنیوم, پتاسیم, ریبوفلاوین, نیاسین و ویتامین دی است.
گل کلم حاوی ترکیبات گوگرد است و به مبارزه با سرطان، تقویت بافت استخوان و حفظ عروق خونی سالم میرود.
سیر از سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری میکند و خاصیت ضد اکسیدانی آن برای تقویت سیستم ایمنی ضروری است.
پیاز خاصیت ضد التهابی دارد و منجر به ناراحتیهای ناشی از ورم مفاصل میشود ضمن این که با کاهش خطر بیماریهای قلبی، دیابت، و سرطان همراه است.
پزشکین : خواص خوراکی های سفید رنگ و خاصیت های درمانی آن