افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

خاصیت های درمانی گیاه رشکک

  • این گیاه، ریشه، برگ و شاخه‌های گل‌دار آن است، تصریح کرد: این گیاه از قدیمی‌ترین گیاهان دارویی بوده که در ایران، چین و هند از آن استفاده می‌شده است.

 

محسن پویان اضافه کرد: رشگک گیاهی از خانواده گل سرخ یا rosaceae است که در کتب گیاهان ایران به نام‌های مسیکه، توت روباهی، علف‌خونی و قیطره از آن یاد شده.
وی افزود: طول شاخه‌های این گیاه علفی در شرایط مناسب به حدود ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد و برگ‌های مرکب آن شامل هفت تا ۱۵ برگچه است. حاشیه برگچه‌ها دندانه‌دار و گلهای آن سبزفام و فشرده‌اند و در انتهای ساقه ظاهر می‌شوند.
پویان با اشاره به اینکه قسمت‌های مورد استفاده این گیاه، ریشه، برگ و شاخه‌های گل‌دار آن است، تصریح کرد: این گیاه از قدیمی‌ترین گیاهان دارویی بوده که در ایران، چین و هند از آن استفاده می‌شده است.
او یادآور شد: برگ‌های گیاه خاصیت تب‌بر دارد و برای کوفتگی و ضرب خوردگی اعضاء از آن استفاده می‌شود و پخته شده برگ آن نیز برای تقویت معده مفید است. ساقه زیرزمینی و ریشه گیاه ظاهری قهوه‌ای رنگ دارد که داخل آن زرد رنگ است، و ریشه گیاه را می‌توان از اواسط بهار تا اواخر تابستان برداشت و خشک کرد.
پویان اضافه‌ کرد: ریشه گیاه برای اسهال خونی، قطع خونریزی و التیام زخم معده مفید بوده و به صورت استعمال خارجی برای درمان زخم‌ها و سوختگی‌ها مصرف می‌شود.
وی اظهار کرد: این گیاه ترشحات غیرمعمول عادت ماهیانه در زنان را برطرف کرده و برای عوارض بعد از زایمان نیز مصرف آن توصیه شده است. همچنین ریشه گیاه برای معالجه سل، آبله‌مرغان و دفع کرم‌های انگلی نافع است و دم‌کرده ریشه و برگ به صورت استعمال خارجی ناراحتی‌های پوستی را برطرف می‌کند.
به گفته وی، این گیاه در خراسان‌جنوبی در جنوب بیرجند، بنددره، بند عمرشاه، خراشاد، نوفرست و نیز درمیان، سربیشه و سرایان مشاهده می‌شود.

منبع : بهداشت نیوز

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *