افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

تزیین بیسکوییت به شکل هندوانه

بیسکوییت هندوانه

بیسکوییت هندوانه یکی از بیسکوییت های خوش طعم و خوشمزه ای میباشد که معمولا در شب یلدا میبینید و میل میکنید .ما قصد داریم طرز تهیه این بیسکوییت را به صورت تصویری به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۴/۳ لیوان

وانیل پودری ۸/۱ ق چ

نمک ۸/۱ ق چ

بیکینگ پودر ۸/۱ ق چ

آرد ۸/۱ ۱ لیوان

 

 

طرزتهیه:

کره باید حتما به دمای اتاق برسه پس از قبل برنامه ریزی کنید. کره و شکر و وانیل رو خوب هم بزنید (یک دقیقه). من وانیل مایع استفاده نمیکنم چون عطر وانیل پودری توی بیسکویت رو بیشتر دوست دارم . ولی شما از هر اسانسی که دوست دارید استفاده کنید. بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه هم میزنیم.

 

4x9z6irkfcq1pw1qjx38

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو الک میکنیم.  بیسکویت ها پف کنن و تغییر شکل بدن. توصیه میکنم یک لیوان از آرد رو به مخلوط اضافه کنید و بعد اگه دیدید چسبناکه بقیه آرد رو هم بریزید توش. چون جنس آردها فرق میکنه ممکنه حتی به آرد بیشتری نیاز داشته باشید ولی اصلا توصیه نمیکنم چون بعد بیسکویتتون سفت میشه.

دو نکته دیگه درمورد سفت شدن بیسکویت: اول اینکه اگه کره رو زیادی بزنیم در نهایت بیسکویتمون سفت میشه. پس بیشتر از مقداری که گفتم همش نزنید (منظورم همزن برقیه ها). دوم اینکه خمیر رو ورز ندید. هم زدن زیادی ( با استند میکسر ) و یا ورز دادن خمیر باعث میشه که بیسکویت تون سفت شه. از ما گفتن بود.

 

حالا خمیر رو نصف کرده و در دو کیسه به شکل دیسک (مطابق تصویر) در آورده و توی یخچال میذاریم به مدت یک ساعت.

بعد یکی از دیسکها رو از یخچال بیرون آورده و با وردنه روی کاغذ روغنی پهنش میکنیم. اینی که میبینید ضخامت مناسب واسه این رسپیه. تقریبا چهار میل. البته من معتقدم برای این رسپی هر چقدر که بیسکویت مون نازک تر باشه تردتر و خوشمزه تر میشه ولی وقتی زیادی نازکه ممکنه نتونید خوب منتقلش کنید و بد فرم میشه. پس همین ضخامت خوبه. بعدها یه رسپی دیگه میگم که میشه با ضخامت های زیاد کار کرد. اون شیکتر میشه.

با قالب دایره ای قالب میزنیم. من از رینگ شش سانتیم استفاده کردم. شما مجبور نیستید. تازه حتی میتونید از لیوان یا قوطی کنسرو استفاده کنید. خوبی این هندونه ها به اینه که قر و فر نداره.

بعد هر دایره رو با کارد از وسط نصف میکنیم. و اضافی خمیر رو برمیداریم و دیسکش میکنیم و باز میذاریم توی یخچال.

نیم دایره ها رو به سینی منتقل میکنیم. من توی هر سینی ۶ تا هندونه گذاشتم و هر سینی رو جداگانه گذاشتم توی یخچال چون یخچالم جای سینی بزرگ رو نداره. و تازه اینطوری اگه یه سینی توی فر خراب شه فقط شش هندونه قربانی میشن. پس بعد از قالب زدن ، بیسکویت ها رو برای ده دقیقه توی یخچال قرار میدیم.

به همین ترتیب دیسک دوم رو از یخچال بیرون آورده و قالب میزنیم. خمیر رو دو بار نمیتونید پهن کنید و هر بار باید بذارید توی یخچال و اون یکی خمیر رو بیرون بیارید. چرا؟ چون به خاطر حرارت دستتون خمیر نرم میشه و چسبناکه و حاشیه هندونه هاتون صاف از آب در نمیاد و در نهایت بیسکویتهای تمیزی نخواهید داشت.

و البته توی جابجا کردن بیسکویت ها هم بیشتر دقت کنید و مثل من اینقدر بی حوصله نباشید. حیفه. توی نتیجه کار تاثیر زیادی داره.

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد قرار میدیم.

مدت زمان پخت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه. فر باید حتما گرم باشه. کنارشون بایستید. بیسکویت ها نباید تغییر رنگ بدن همین که حاشیه شون قهوه ای شد کفایت میکنه. اگه هم زود بیرونش بیارید خام میمونه و در نهایت بیسکویتتون سفت میشه (این جریان سفت شدن بیسکویت چیز مهمیه. اگه همه موارد رو رعایت نکنید و از دستتون در بره … بیسکویتهاتون بدمزه میشن. کی یه همچین چیزی میخواد؟)

میدونم سخته… میدونم کل خونه تون رو بوی خوب وانیل و کره پر کرده… میدونم غیر ممکنه که جلوی خودتون رو بگیرید… ولی… تابیسکویت ها کاملا سرد نشدن ازش نخورید! در غیر این صورت میخوره تو ذوقتون. چون تا سرد نشن مزه شون خوب نیست!

بعد که سرد شد اجازه دارید نصف بیسکویتها رو بخورید. من معمولا دو تا سینیش رو میذارم حسابی برشته شه و میشینم پشتش و تا تموم نشده پا نمیشم! شدیدا اعتیاد آوره. آخه باید حق بدید … خوردن بیسکویت تازه از تنور در اومده ، یه چیـــــــــــــــــــــــز دیگه است!

بیسکویت ها رو بعد از اینکه کااااااااااااملا سرد شدن ، سریع بذارید توی کیسه که هوا نبینه. رطوبت خرابش میکنه.با این رسپی یه چیزی تو مایه های ۵۰ تا هندونه بدست میارید.

ما به چهار رنگ نیاز داریم. با سبز شروع میکنیم. با نوک خلال دندون یه کم رنگ سبز به آیسینگ میزنیم. نوکش! این خوب رنگ میگیره پس زیاده روی نکنید.

بعد زرد. بازم فقط نوکش. وقتی زردمون آماده شد، یه کم از سبز بهش اضافه میکنیم که در نهایت دو تم سبز داشته باشیم.

هدفمون اینه که پوست هندونه هامون از اون راه راهی هاش باشن. پس یه سبز تیره میخوایم و یه سبز روشن. و میبینید که میزانش هم کمه. چون پوست هندونه از بغل دیده میشه و بیشتر قسمت قرمز هندونه است که تو دیده.

حالا قرمز. دو رنگ هست که جریانش متفاوته. قرمز و سیاه. برعکس سایر رنگها این دو رنگ ، متاسفانه با نوک خلال دندون جواب نمیگیرن. پس باید بیشتر رنگ بریزیم.

زیادی قرمزش نکنید. چون میخویام هندونه ها یه کمی صورتی-قرمز باشن. و همیشه هم این نکته یادتون نره که توی رویال آیسینگ…رنگها به مرور زمان تیره تر میشن. پس هنگام استفاده از تم های روشن خوب دقت کنید که زیادی رنگ نزنید.

و سیاه. دیگه متاسفانه باید زیاد رنگ اضافه کنید که مشکی مشکی شه. ولی خوبیش به اینه که مقدار خیلی خیلی کمی سیاه لازم داریم چون تخمه های هندونه ها تعدادشون زیاد نیست.

یه کاغذ روغنی بزرگ پهن میکنیم و همه بیسکویت خوشگلهامون رو جلومون میچینیم (زشتهاش قبلا خورده شدن البته!). و رنگها رو هم کنارمون میذاریم. و همینطور یه عالمه کاغذ روغنی مثلثی شده . واسه ساختن قیف کاغذی. و یا اگه تجربه کافی ندارید میتونید از قیف و ماسوره شماره یک و دو و چهار استفاده کنید. و بطری پلاستیکی برای فلودینگ.

لازم به توضیح نیست که باید غلظت رویال آیسینگتون رو با قانون ده ثانیه تنظیم کنید. وقتی یه خط توی ظرف آیسینگ میکشیم این خط باید در عرض ۵ تا ۱۰ ثانیه محو شه. این میشه غلظت مناسب برای شروع کار. اگه سفت بود بهش آب اضافه میکنیم ( هر بار نصف قاشق چای خوری. بعد هم میزنیم و تست میکنیم. اگه سفت بود باز دوباره نصف قاشق چای خوری آب…تا به غلظت مناسب برسیم.) و اگه شل بود پودر قند اضافه میکنیم.

بعد توی قیف میریزیم و شروع میکنیم.

حاشیه بیرونی هندونه رو یه خط قوسی سبز میکشیم. کلفت نباشه. میبینید که رویال آیسینگم سفت نیست. پس ما بر خلاف سایر تزئینها، هدفمون دورگیری نیست.

همه رو به همین شکل انجام میدیم.

 

 

vop2koazo2y3o5zzstk

سریعا…قبل از اینکه ببنده… با رنگ سبز کمرنگمون، خطوط ریزی روی خط سبز پر رنگمون اضافه میکنیم. اینطوری پوست هندونه مون راه راه میشه. و چون هر دو رنگ خیس هستن… تقریبا با هم یکی میشن. مگه اینکه سبز پر رنگ سفت شده باشه که دیگه سبز کم رنگ روش قرار میگیره و توش فرو نمیره.

7dnr9dcad87vphfw3cs

حالا قسمت سفید رنگ هندونه رو رسم میکنیم. غلظت خیلی مهمه. نه اونقدر سفته که به هم نچسبن و فاصله ایجاد شه…نه اونقدر شله که تو هم ترکیب شن.

tblc0dzral1r85oa9xc

همه رنگهای سفید رو هم تموم میکنیم.

vtemojkyhfb3pqqbv68

حالا رنگ قرمز. چسبیده به رنگ سفید رنگش میکنیم. میبینید که رنگ قرمزم یه کم شلتره.

q02ta1etjuo5twa8s

و حالا توش رو پر میکنیم. غلظت خیلی مهمه.

0qaj18czrhax7993286

همینطور که میبیند اینقدر شل هست که رنگ قرمز یکدستی بهمون بده. و اینقدر سفت هست که از بیسکویت سرازیر نشه.

بعد دیگه میریم تا چند ساعت بعدش! مهمه. باید رنگ قرمز کاملا خشک بشه. کاااااااااااااااااااااااااااملا. چرا؟ ما باز یه قانون دیگه توی رویال آیسینگ داریم. همه رنگها با هم دوستن…به جز قرمز و سیاه. در هنگام کار کردن با دو رنگ قرمز و سیاه باید مطمئن باشید که رنگهای دیگه کاملا خشک شده باشن. وگرنه این دو رنگ بعد از مدتی توی رنگهای دیگه نفوذ میکنن. یعنی الان اگه رنگ قرمزتون کااااااااااااااااملا خشک نباشه، بعد از اینکه تخمه هندونه ها رو کشیدید… سیاه توی قرمز نشت میکنه.

 

r9cccqxnsavzje9wqjb6

برای کشیدنش… دستمون رو ثابت نگه میداریم…قیف رو فشار میدیم و وقتی سایزش مناسب بود دستمون رو به سمت پایین میکشیم تا نوک تخمهه تیز بشه.

این شیرینی هم اشتهای کودک شما را تحریک می کند هم جذابیت خاص به تزیینات شیرینی در این ایام می دهید .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *