برای بهتر شدن غذاها همه به دنبال ترفندهای خوب و جالب هستند امروز قصد داریم چند ترفند عالی برای بهتر شدن غذاها را برای شما عزیزان بیان کنیم
۱ – می توانید نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آرد گندم جایگزین کنید.
۲ – یک قاشق غذاخوری گیاهان تازه و خرد شده را با یک قاشق چای خوری گیاه خشک جایگزین کنید.
۳ – یک حبه سیر را با یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر جایگزین کنید.
۴ – برای خرد کردن میوه خشک، ابتدا آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛ سپس با چاقویی که آن را در آب داغ فرو کرده اید، خرد کنید.
۵ – قبل از جوشاندن تخم مرغ با سوزن یک سوراخ کوچک در پوست آن ایجاد کنید تا راحت تر پوست شود.
۶ – برای هر یک کیلوگرم برنج خام، پنج گرم پودر نعناع خشک را در کیسه نازک ریخته و به برنج اضافه کنید تا در آن حشره رشد نکند.
۷ – با آب برنج آبکش شده، سوپ یا عدسی درست کنید.
۸ – هنگام جوشیدن شیر، یک قاشق یا ملاقه در آن قرار دهید تا سر نرود.
۹ – لیموی تازه سفت را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شود.
با به کار گیری این ترفندها شما به یک آشپز نمونه معرفی می شود .