افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

تاکو (غذای مکزیکی )

در این پست یک غذای مکزیکی و خوشمزه را آموزش میدهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 

آرد ذرت ۱۵۰ گرم
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۲/۱ لیوان(۱۲۰ میلی گرم)
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

 

 

 

درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل شود. روی سطح صافی آرد بپاشید و برای ۴-۳ دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود،سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و۱ ساعت استراحت دهید.خمیررابه ۱۲ گلوله کوچک تقسیم کنید. روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)ودرروغن سرخ کرده واواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه داریدتاحالت u بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.

 

 

 

مواد لازم داخل تاکو :

 

 

 

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیازخردشده ۱ عدد
سیرخردشده ۱ حبه
فلفل سبزتندخردشده ۳ عدد
کاهوخردشده ۲/۱ عدد
گوجه فرنگی خردشده ۲ عدد
پنیرپارمزان رنده شده ۴-۳ قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص تاکو به مقدارلازم
سس تند به مقدارلازم
نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم
روغن مایع به مقدارلازم

 

 

طرز تهیه :

 

 

درتابه کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید .

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *