افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

بلال کبابی در فویل

در اواخر فصل تابستان بلال به بازار می آید.اگر دوست دارید بلال را به شیوه جدیدی درست کنید حتما بلال با فویل را امتحان کنید

مواد لازم :

 

 

 

بلال  ۶ عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا شده و کاملا تمیز شوند
 کره  ۱۰۰ گرم
 سیر کوبیده و سرخ شده  ۳ قاشق چای‌خوری
 نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه :

 

 

کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.
۶ تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویل‌ها باید به اندازه‌ای باشند که دور بلال‌ها را بپوشانند.
هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید.
هر کدام از بلال‌ها را آغشته به کره کنید.
سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلال‌ها پخش کنید.
در صورت تمایل روی بلال‌ها نمک و فلفل نیز بریزید.
بلال‌ها را محکم درون فویل‌ها بپیچاند و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.
بلال‌ها را به مدت ۳۰- ۲۰ ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کباب‌پز قرار دهید. ( در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید ).

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *