به شب یلدا که نزدیک میشویم همه ما ایرانی ها به دنبال تنقلات و خوراکی های خوشمزه برای مهمانان عزیز خود میباشیم.امروز قصد داریم بستنی انار را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید
مواد لازم :
انار بزرگ | ۲ عدد |
لیمو ترش (لیمو شیرازی) | یک عدد |
شکر | یک و نیم پیمانه |
خامه غلیظ | ۲ پیمانه |
طرز تهیه بستنی انار :
• با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسهای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
• مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
• به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
• به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
• مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
• بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید.