افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

باگت شکم پر ( راحت و خوشمزه )

طرز تهیه نون باگت شکم پر

 طرز تهیه نون باگت شکم پر

باگت

امروز قصد داریم یک غذای فانتزی خیلی خوشمزه را آموزش دهیم.این  پیش غذا بسیار راحت و ساده است.میتوانید به عنوان یک شام ساده آن را سرو کنید

مدت زمان پخت : ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

 ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس )
مدت زمان خنک شدن : ۵ دقیقه

 

مواد لازم :

 

مواد لازم مقدار
 باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) ۲ عدد
 سوسیس به مقدار لازم
 فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ۱ عدد ( ۳/۴ فنجان )
 پیازچه نصف شده  ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ، آرام زده شده ۱۰ عدد
خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک ۲/۳ لیوان
ریحان خرد شده ۱/۴ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده ۱ و ۱/۲ لیوان
باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) ۲عدد باگت
همچنین بخوانید: طرز تهیه تست بادمجان و پنیر

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

۲- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت ۸ دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

۳- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

۴- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( ۷۰ درجه سلسیوس )

۵- بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

 

تخم مرغ بدلیل دارا بودن ۲۱۰ میلی گرم کلسترول در دهه های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون تصور می شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش یافته و در نتیجه بیماری های قلبی-عروقی و خطر حمله ی قلبی را افزایش می دهد.این مقاله برگرفته از  کتاب تخم مرغ ،معجزه ای در سفره توسط دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و با همکاری ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ به چاپ رسیده و شما را با باورهای غلطی که در جامعه درباره مصرف تخم مرغ رواج پیدا کرده است آشنا میکند .امروزه مطالعات متعددی توسط محققین در مراکز معتبر و در طول سالهای متمادی بر روی افراد زیادی در کشورهای مختلف صورت گرفته و ثابت کرده اند:

۱-خوردن تخم مرغ حتی بیش از یک عدد در روز در بسیاری از مردم بدون ارتباط جنس،سن و نژاد آنها باعث افزایش کلسترول خون نشده و حتی برای قلب می تواند مناسب و مفید هم باشد.

۲-تغذیه با تخم مرغ نه تنها نسبت LDL:HDL که مهمترین شاخص برای تعیین احتمال خطر بیماری های قلبی است را تغییر بسیار کمی می دهد و نه تنها بر روی احتمال بروز بیماری های قلبی-عروقی اثری ندارد بلکه باعث کاهش پاسخ های التهابی در بدن می گردد.

۳-خوردن تخم مرغ در گروه های جمعیتی مختلف دنیا و یا در داخل یک گروه جمعیتی خاص ارتباطی با کلسترول ندارد.شواهد اپیدمیولوژیکی حاکی از این ست که سرانه مصرف تخم مرغ در فرهنگ های مختلف ارتباطی با میزان بروز بیماری های قلبی نداشته و حتی در بروز بیماری های قلبی-عروقی در افرادی که یک تخم مرغ در هفته و کسانی که یک تخم مرغ در هفته و کسانی که یک تخم مرغ در روز می خورند ارتباطی مشاهده نشده ست.

۴-آنچه که در تولید کلسترول خون در بدن نقش دارد اسیدهای چرب اشباع بویژه نوع ترانس ست و نه کلسترول های غذایی و در تخم مرغ تنها یک سوم اسیدهای چرب آن از نوع اشباع بوده و کلسترولی هم که در اثر خوردن تخم مرغ در بدن تولیدمی شود.از نوع HDL (کلسترول خوب)و LDL کم آتروژنیک ست.

۵-وجود فرآورده های دامی خاص در رژیم غذایی بطور آشکار باعث کاهش احتمال بروز حمله ی قلبی می شود.تخم مرغ، محصولات لبنی و ماهی بطور غیر مستقیم باعث کاهش مرگ و میر ناشی از حمله ی قلبی می شوند.مصرف مقادیر زیادی از این غداها ۲۰ درصد خطر فوت در اثر حمله ی قلبی را کم می کندبدلیل یافته های فوق از سال های پیش توسط انجمن بین المللی تخم مرغ و بسیاری از کشورهای مطرح دنیا شعاری برای تشویق جوامع به بازگشت برای مصرف تخم مرغ و بهره برداری کامل از ارزشهای تغذیه ای این ماده غذایی کامل و بسیار مفید بدون ترس از کلسترول مطرح کردند:و در ایران هم این شعار با عنوان “هر انسان سالم،یک تخم مرغ در روز”معرفی شده است.

 

 

به چه افرادی بیشتر توصیه به مصرف تخم مرغ می کنیم؟

مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده ،کودکان و نوجوانان در حال رشد،ورزشکاران و کلیه بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری بدلیل ارزش غذایی بالا توصیه می شود در این افراد مصرف یک تخم مرغ در روز بلامانع ست و در برخی موارد توصیه می شود بیشتر هم ممکن است انجام شود.در هر تخم مرغ از ۸ ماهگی در کودکان قابل مصرف بوده و توصیه می شود تا یک سالگی ۱ زرده کامل،یک روز در میان و از ۲ سالگی به بالا یک تخم مرغ در روز در برنامه ی غذایی کودکان وارد شود.

 

چه افرادی باید در مصرف تخم مرغ احتیاط کنند؟

گرچه در برخی شرایط باید در مصرف تخم مرغ کامل ملاحظاتی صورت پذیرد ولی بدلیل خواص ویژه و منحصر بفردی که در تخم مرغ وجود داشته است و عدم مصرف آن می تواند کمبود ترکیبات ضروری مثل کولین ،لوتئین و گزانتین را بهمراه داشته باشد لذا نباید مصرف تخم مرغ در هیچ گروه سنی حذف شود بلکه باید در موارد محدودیت مصرف ،مقدار مصرف آن با پزشک معالج کاهش یابد که حتی در بیماران مبتلا به دیابت ،فشار خون بالا و بیماری قلبی-عروقی تا حدود ۳ عدد در هفته نیز پیشنهاد می شود البته در اینصورت باید از خوردن غذاهای چرب و پرنمک نیز همراه تخم مرغ خودداری شود و روش پخت تخم مرغ نیز بدون روغن صورت پذیرد که در اینصورت نه تنها خطری نخواهد داشت بلکه در این گرو های خاص مفید هم خواهد بود.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *