-
محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایینتر، اندازه دور کمر کمتر، درصد پایینتر چربی بدن، و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است.
محققان ایرلندی مدعی شدهاند کسانی که فرآوردههای لبنی پرچرب مانند پنیر مصرف میکنند، احتمالا دارای سطوح کلسترول و شاخص توده بدنی کمتری نسبت به کسانی هستند که از محصولات کمچرب لبنی استفاده میکنند.
محققان دانشگاه کالج دوبلین در ایرلند اثر مواد غذایی لبنی همچون شیر، پنیر، ماست، خامه، و کره را بر نشانگرهای چربی بدن و سلامت روی حدوداً ۱۵۰۰ تن از افراد بین ۱۸ تا ۹۰ ساله بررسی کردند و متوجه شدند که مصرف پنیر سبب افزایش چربی بدن یا لیپوپروتئین کمچگالی کلسترول (Low-density lipoprotein یا به طور مخفف LDL) نمیشود.
این گروه از محققان دریافتند که استفاده از لبنیات پرچرب با فشار خون پایینتر، اندازه دور کمر کمتر، درصد پایینتر چربی بدن، و شاخص توده بدنی یا BMI کمتر همراه است.
پژوهشگران گفتهاند افرادی که به طور منظم ماست و شیر کمچرب مصرف میکنند میل به خوردن میزان بیشتری کربوهیدرات دارند.
این مطالعه نشان داده است افرادی که از الگوی غذایی «کمچرب» پیروی میکنند سطوح بالاتری کلسترول LDL دارند.