افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

استیک شتر مرغ با سس سیر و جعفری

شتر مرغ گوشت خوشمزه و لذیذی را دارد در این پست تصمیم داریم یک استیک بسیار عالی با گوشت شتر مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.همچنین یک سس عالی و خوش طعم را در ادامه مطلب خواهید دید

مواد لازم :

 

 

 

گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده ۱۵۰ گرم
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
پودر سير ۱/۳ قاشق چايخوري
پودر زنجبيل نصف پيمانه
جعفري خردشده نصف پيمانه
سير دو حبه
روغن‌زيتون سه قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم

 

 

 

طرز تهيه :

 

 

 

آشپزی-گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *