شتر مرغ گوشت خوشمزه و لذیذی را دارد در این پست تصمیم داریم یک استیک بسیار عالی با گوشت شتر مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.همچنین یک سس عالی و خوش طعم را در ادامه مطلب خواهید دید
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقهشده | ۱۵۰ گرم |
فلفل سياه | نصف قاشق چايخوري |
پودر سير | ۱/۳ قاشق چايخوري |
پودر زنجبيل | نصف پيمانه |
جعفري خردشده | نصف پيمانه |
سير | دو حبه |
روغنزيتون | سه قاشق غذاخوري |
نمک | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
آشپزی-گوشت را ورقه كرده و ما بين دو كيسه فريزر با بيفتككوب ميكوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغنزيتون خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقهشده را در اين سس ميخوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون ميپوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت ميپاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ ميكنيم.