افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

احساس تنهایی باعث آسیب رسیدن به الگوی خواب جوانان می شود

 

 

  • تحلیل و بررسی نشان داد که شرکت کنندگانی که اغلب احساس تنهایی داشتنتد، ۱۰ درصد بیشتر کیفیت خواب ناکافی را نسبت به بقیه گزارش کرده بودند. آنها همچنین ۲۴ درصد بیشتر خستگی در طول روز و مشکلات تمرکز را گزارش کرده بودند.

 

احساس تنهایی چه تاثیری بر الگوی خواب دارد؟ محققین داشنگاه کینگزکالج لندن، دریافته اند که افراد جوانی که احساس تنهایی میکنند، بیشتراحتمال دارد تا کیفیت خواب ضعیف، خستگی در تمام طول روز و تمرکز ضعیفی را نسبت به همتایان غیرتنهای خود گزارش دهند. این یافته ها اخیرا در مجله روانشناسی پزشکی چاپ شده است .

احساس تنهایی و الگوی خواب

تنهایی، در ایالات متحده شایع است. برطبق تحقیقی درسال ۲۰۱۶ ، بیشتراز۲۰۰۰ فرد درامریکا مورد بررسی قرار گرفتند؛ ۷۲ درصد از این افراد در همه اوقات، احساس تنهایی میکردند ؛ تقریبا یک سوم از آنها گزارش دادند که حداقل یک بار درهفته احساس تنهایی دارند.

اگرچه که تنهایی اغلب به عنوان” یک مشکل اساسی برای افراد مسن” درنظر گرفته شده ، اما تحقیقات اخیر نشان داده که اینچنین نیست. دریک نظرسنجی که بوسیله مرکز سلامت روان ، در سال ۲۰۱۰ انجام گرفت، برای مثال متوجه شدند که احساس تنهایی در بین سنین ۳۴-۱۸ سال، بیشتر از افراد۵۵ سال و بالاتر است.

برطبق گفته پروفسورآرسنالت و همکاران از انستیتو روانپزشکی ، روانشناسی و علوم اعصاب دانشگاه کینگز: “بر طبق مطالعات جدید، این مسئله که احساس تنهایی، بر سلامت جوانان چگونه اثر میگذارد، کمتر شناخته شده است ؛ بخصوص برکیفیت خواب آنها “.

 

چگونه احساس تنهایی برکیفیت خواب جوانان اثر میگذارد؟

محققان اطلاعات ۲۲۳۲ جوان ۱۹-۱۸ سال را برای مطالعه طولی خطرات زیست محیطی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. آنها از شرکت کننده ها خواسته بودند تا به ۴ پرسش که برای اندازه گیری و محاسبه احساسشان از تنهایی بود، پاسخ دهند.

دونمونه از این سوالات این بود که :

۱- هرچندوقت یکبار احساس میکنید که همدمی ندارید؟

 ۲- هرچندوقت یکبار احساس تنهایی دارید؟

علاوه براین محققان اطلاعات کیفیت خواب شرکت کنندگان را دریک ماه گذشته شامل طول مدت خواب، اختلال خواب و اینکه چقدرطول میکشد تا به خواب بروند را، جمع آوری کردند.

درحدود ۳۰-۲۵ درصد از شرکت کنندگان درمطالعه، گزارش دادند که گاهی احساس تنهایی میکنند؛ در حالی که ۵ درصد گفتند که اغلب احساس تنهایی دارند.

تحلیل و بررسی نشان داد که شرکت کنندگانی که اغلب احساس تنهایی داشتنتد، ۱۰ درصد بیشتر کیفیت خواب ناکافی را نسبت به بقیه گزارش کرده بودند. آنها همچنین ۲۴ درصد بیشتر خستگی در طول روز و مشکلات تمرکز را گزارش کرده بودند.

این یافته ها برای بررسی اصل و فرع شماری از عوامل مخدوش کننده موجود شامل: اضطراب، افسردگی و دیگر اختلالات سلامتی روان ، هنوز باقی مانده است.

 

تاثیر احساس تنهایی بر کیفیت خواب 

اگرچه که مطالعات ، مکانیسم اساسی ارتباط بین احساس تنهایی و کیفیت خواب ناکافی را تشخیص نمی دهند، اما محققان چند نظریه دارند:

آنها به این نکته اشاره دارند که در مطالعات قدیمی تر، ارتباطی بین احساس تنهایی و افزایش هورمون استرس (کورتیزول) شناخته شده بود که میتواند باعث قطع خواب شود.

علاوه براین، تیم محقق ارتباط قویتری بین احساس تنهایی و کیفیت خواب ناکافی درمیان جوانانی که تاریخچه ای از قرارگرفتن درمعرض خشونت دارند، یافته است.

این مسئله ، احساس خواب را درحالتی قرار می دهد که درآن، فرد برای هوشیارماندن و امنیت خود ، غیرممکن است به خواب رود. درنتیجه  احساس جداشدن از دیگران، میتواند وجود یک خواب راحت را بسیار دشوارسازد؛ این مسئله برای جوانانی که درمعرض خشونت بوده اند بسیار سخت ترخواهد بود.

بنابراین ، احساس تنهایی ممکن است بطور متقابل با آسیب پذیری های موجود دربرخی ازافراد، اثربگذارد، درنتیجه اینگونه افراد باید حمایتهایی شایسته و بیشتر دریافت کنند. بطور کلی محققان اعتقاد دارند که یافته هایشان برای اهمیت به پرداختن احساس تنهایی درمیان چوانان، قبل از اینکه باعث بروز مشکل بزرگتری شود، بسیار حائز اهمیت است.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *