افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آنچه درباره سوهان کردن ناخن نمیدانید

  • به یاد داشته باشید که هدف اصلی شما از سوهان‌کاری، پُر کردن قسمت‌های آسیب‌دیده ناخن‌ها در راستای تقویت آن‌ها است. بنابراین، شما باید طوری سوهان‌کاری را انجام بدهید که قسمت‌های آسیب‌دیده از هم جدا نشوند و صدمه نبینند.

 

سوهان‌های خوب، بافتی شبیه به ماسه دارند، اما بیش از حد زبر و زمخت نیستند.
نکته بعدی به شیوه سوهان‌کاری ارتباط دارد. درواقع، شما هیچ وقت نباید سوهان را روی ناخن‌ها عقب و جلو بکشید. سوهان همیشه باید در یک جهت مستقیم حرکت کند و به سمت عقب برنگردد. علاوه بر این، سوهان نباید بیش از حد روی ناخن‌ها فشار داده شود.
به یاد داشته باشید که هدف اصلی شما از سوهان‌کاری، پُر کردن قسمت‌های آسیب‌دیده ناخن‌ها در راستای تقویت آن‌ها است. بنابراین، شما باید طوری سوهان‌کاری را انجام بدهید که قسمت‌های آسیب‌دیده از هم جدا نشوند و صدمه نبینند.
وقتی که سوهان را با شدت زیاد روی ناخن‌ها فشار می‌دهید یا آن را روی ناخن‌ها عقب و جلو می‌کشید،‌ بافت طبیعی ناخن‌ها را در معرض خطر آسیب‌دیدگی قرار می‌دهید. این اتفاق درنهایت به تضعیف ناخن‌های شما ختم می‌شود. سوهان‌کاری دقیق و منظم، شکل ناخن‌ها را در بهترین حالت‌شان حفظ می‌کند و مانع از شکستگی آن‌ها می‌شود.

 
منبع : الو دکتر

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *