افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آموزش سه مدل کباب

fo3857

درست کردن کباب یکی از هنر های بی نظیر مردان ایرانی میباشد.خانم ها هم به درست کردن این غذا علاقه زیادی دارند اما معمولا کباب درست کردن بر عهده آقایان محترم میباشد.امروز تصمیم داریم سه کباب عالی را آموزش دهیم

مواد لازم برای انواع کباب :

 

گوشت گوساله  ۳۵۰ گرم
 گوشت قلوه گاه گوسفند  ۳۵۰ گرم
 سینه مرغ ۴ عدد
 پیاز  ۲ عدد
زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مقداری

طرز تهیه کباب کوبیده:
پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز، تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالتی یک دست و چسبنده پیدا کند سپس داخل ظرف دربسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

طرز تهیه کباب رول:
سینه های مرغ را از پهنا به ۲ – ۳ قسمت برش بزنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود (همانند شنیتسل مرغ)، ۱ قاشق باقی مانده زعفران دم شده، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع ، مقداری آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ را ۳۰ دقیقه داخل این مواد استراحت  دهید تا مزه دار شوند.

پس از این مدت زمان ۱/۳ سینه های مرغ را برای کباب نگینی کنار بگذارید و بقیه را برای کباب رول استفاده کنید، داخل هر سینه مرغی که پهن کرده اید مقداری از مایه کباب کوبیده بریزید و رول کنید سپس سیخ را از مرکز آن عبور دهید (می توانید برای جلوگیری از خروج مواد دو سر سینه مرغ را با خلال چوبی محکم کنید).

 

طرز تهیه کباب نگینی:
باقی مانده مایه کباب کوبیده را برای کباب نگینی مورد استفاده قرار دهید، مقداری از مایه کباب کوبیده بردارید و با دست روی سیخ بگذارید و با انگشت روی کباب ها را خط بیندازید، سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و لابلای خط ها را با آن پر کنید (مقداری سینه مرغ بگذارید و دو طرف آن را با مایه کوبیده پوشش دهید، تنها یک طرف کباب را نگینی کنید).

کباب ها را روی آتش ذغال یا داخل فر آماده کنید (برای تهیه کوبیده نگینی از آتش تند و برای کباب های رول از آتش ملایم استفاده کنید)، پس از اینکه کباب ها آماده شد در ظرف بکشید و همراه با برنج یا نان، مقداری کره آب شده، گوجه کبابی، جعفری و … تزیین و سرو کنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *