درست کردن قهوه فوت و فن های مخصوص به خودش را دارد.برای همین درست کردن قهوه کار هر کسی نیست و به زمان زیادی نیاز دارد که به درستی آن را یاد بگیرید.در این پست قصد داریم یک قهوه ترک حرفه ای و خوشمزه را آموزش دهیم
مواد لازم :
قهوه | ۱ قاشق مرباخوري |
شکر | ۱.۵ قاشق مرباخوري |
آب | ۱ فنجان |
طرز تهيه :
تهيه قهوه ترک شايد کار ساده يي باشد ولي براي بهتر شدن آن بايد دقت بيشتري بکار برد .
براي هر نفر يک قاشق مربا خوري قهوه و ۱.۵ قاشق مربا خوري شکر و يک فنجان سر خالي قهوه خوري آب سرد در نظر ميگيريم .
ممکن است بجاي آب شير مصرف کنيم بديهي است که قهوه با شير خوشمزه تر ميشود .
طرز تهيه :
قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش ميريزيم و خوب مخلوط مي کنيم قهوه جوش را روي حرارت ملايم ميگذاريم تا جوش آمده و کف آن بالا بيايد .
نکته حساس بموقع برداشتن قهوه از روي آتش است يعني بايد بمحض اينکه کف قهوه بالا آمد قبل از اينکه چند جوش بزند قهوه را از روي آتش برداشت و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است بتساوي در فنجانها ريخت و بعد فنجانها را با قهوه پر نمود.