افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه دسر قیسی زردآلو

طرز تهیه دسر قیسی

اگر به قیسی علاقمند هستید این دسر بسیار خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این دسر بسیار راحت و پرطرفدار است.برای آموزش این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

قیسی ۲۰۰ گرم
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذا خوری
خامه شیرین شده ۱۰۰ گرم
مغز پسته یک قاشق غذا خوری
پودر نارگیل یک قاشق مربا خوری
همچنین بخوانید: طرز تهیه ژله بستنی پرتقال

طرز تهیه:

قیسی ها را خوب شسته و خشک کنید. شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید. قیسی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود، وسط هر قیسی را یک چاک داده و با خامه داخل آن را پر کرده و داخل هر کدام یک مغز پسته قرار بدهید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین کنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *