افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آموزش تصویری مزه دار کردن ماهی (تصویری) | آشپزی دریایی

ماهی

ماهی را خیلی از افراد دوست دارند امروز قصد داریم یک ماهی خیلی خوشمزه را آموزش دهیم.بدون شک حتما از این ماهی خوشتان می آید پس با ما همراه باشید

مرینیت لیمویی:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)

 

مواد لازم برای این روش(۲عدد لیموترش، روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری،۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده.)
مرینیت سس سویا:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)**
**مواد لازم برای این روش:۱/۴ فنجان روغن زیتون،۳ قاشق غذاخوری سس سویا،۲ حبه سیر، ریز خرد شده،۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه.
برای لعاب هنگام پخت(سس روی ماهی)۲ قاشق غذاخوری عسل،۱ قاشق چایخوری سس سویا،روغن زیتون به میزان لازم.

سس گوجه ای:

 

(نیاز به ۱ ساعت تا ۲۴ساعت خواباندن)
مواد لازم برای این روش:۸۵گرم شکر،۱۲۰ گرم نمک۸ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی،۱ قاشق چایخوری فلفل سفید.
برای لعاب هنگام پخت:۳ قاشق غذاخوری خردل،۱ قاشق چایخوری شکر،۱ قاشق چایخوری سرکه،نمک به میزان لازم،فلفل سفید به میزان لازم،۶ قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن کلزا.

برای مرینیت کردن با لیمو:

ابتدا ظرفی غیر فلزی را انتخاب کرده و اب لیمو را داخل آن بریزید:

1707

 

روغن زیتون را اضافه کرده و هم بزنید.

1710

 

آویشن را نیز بیفزایید و مواد را داخل ظرف مسطح بریزید.

1709

 

ماهی را شسته و خوب خشک کنید.

1708

 

ماهی را از طرف گوشت داخل مواد قرار داده و ظرف را بپوشانید.

1711

 

 

1712

 

بعد از نیم ساعت تا ۲ساعت آن را خارج کرده و داخل فویل قرار داده و داخل فر بپزید یا داخل آبکش خشک کرده و درون روغن سرخ کنید.

1713

 

در باقی موارد ماهی را با پوست داخل نایلون قرار داده و مواد را بعد از خرد کردن و مخلوط کردن به آن اضافه کنید.

1714

 

یک جسم سنگین را روی ماهی قرار دهید.

1715

 

سپس آن را به یخچال منتقل کنید.

1716

 

در مواردی که سس لعاب وجود دارد بعد از استراحت کردن ماهی سس را روی آن ریخته و بعد آن را خارج کرده سرخ کنید یا کباب کنید یا داخل فویل و فر قرار دهید.یا بعد از پخته شدن کامل روی ماهی ریخته و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.

 

r1717

نکات:

۱)این مقادیر برای نیم کیلو ماهی با پوست و استخوان است.
۲)بهترین کار برای از بین بردن بوی بد ماهی خواباندن آن در شیر سرد است آن هم برای ۱ساعت شاید به نظر شما این کار بوی بد را تشدید کند ولی بهترین روش برای از بین بردن بوی بد و ترد شدن ماهی استفاده از شیر است.
۳)میتوانید به همه موارد بالا زعفران را اضافه کنید.
۴)بهتر است بعد از مزه دار شدن ماهی پوست آن را جدا کنید البته حتما قبل از آن پوست یک طرف را بکنید تا مواد وارد گوشت شوند.
۵)به هیچ وجه از مواد مرینیت برای پخت ماهی استفاده نکنید.
۶)ماهی را هنگام مرینیت شدن حتما در یخچال قرار دهید.
۷)اضافه کردن شوید و جعفری ماهی را خوشمزه تر میکند.

شما می توانید با یک پلو ایرانی این ماهی خوشمزه را میل کنید .


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *