لبو شکم پر یکی از خوراکی های شب یلدا میباشد. این خوراکی بسیار شکیل و خوشمزه میباشد.امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
لبوی درشت : ۳ عدد
آب لیمو : خیلی کم
سیب زمینی متوسط پخته : ۳ عدد
ذرت پخته،نخود فرنگی پخته ،خیار شور ، نمک و فلفل سس مایونز.ماست پرچرب به میزان لازم
طرز تهیه :
لبوها را با کمی آبلیمو( برای ثبات رنگشون ) و مقدار خیلییییی کم شکر( نمی خوایم شیرین بشن ) میپزیم. بعد با این وسیله حلقه حلقه میکنیم. اگه وسیله دیگه ای داشتین که بشه لبوها رو نازک تر حلقه کرد بهتره… لبوها باید درشت باشن
قالب های کوچکی رو انتخاب کنید. من از ماست خوریهای سرویس آرکوپالم استفاده کردم و یه قالب گرد به اندازه کف کاسه هام انتخاب کردم
سپس پلاستیک فریز رو به ۴ قسمت تقسیم کردم و کف کاسه گذاشتم و لبوها رو قالب زدم و کف کاسه روی پلاستیک قرار دادم
به اندازه ارتفاع دیواره کاسه ها لبوها رو به شکل مستطیل برش دادم و به دیواره چسبوندم.چون لبوها مرطوبن راحت به دیواره میچسبن
سیب زمینی رو رنده کرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور و اگه جعفری هم باشه خوبه باهم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و سس ( زیاد نزدید که مواد شل بشن.میخوایم موادمون سفت باشه تا خوب فرم قالب رو بگیره و وا نره ) رو هم به مواد اضافه میکنیم.من کمی آویشن هم زدمچشمک و کاسه ها رو از مواد پر میکنم (البته من مواد رو از قبل آماده کردم و گذاشتم تو یخچال بمونه)
سپس یک برش دیگر از لبو رو روی مواد میذاریم و پلاستیک رو روش میبندیم(به صورت بغچه)
و در یخچال برای چند ساعت قرار می دیم تا مواد خوب فرم بگیرن. بعد از حداقل دو ساعت لبوهای قالبی رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و نوش جان می کنید. می تونید برای تزئینش از سس مایونز و قرمز ( مخلوط با هم ) یا سبزیجات مختلف استفاده کنید با این موادی که ذکر کردم ۷ تا از این لبوهای قالبی درست شد
امتیاز شما به این دستور پخت