جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه آش رشته بندری

906146_404

یکی از آش هایی که همه آن را دوست دارند و بسیار پر طرفدار میباشد آش رشته است.امروز تصمیم داریم آش رشته بندری را آموزش دهیم.اگر علاقمند هستید آش رشته را به روش های مختلف بپزید ادامه مطلب را بخوانید

مواد لازم:

 

 

  • کشک (برای تزیین) به مقدار لازم
  • سیر خرد شده ۳ حبه
  • رشته آش ۲/۳ بسته
  • لوبیا چشم بلبلی ۲پیمانه
  • نخود ۲ پیمانه
  • سبزی آش (تره، جعفری، شوید، گشنیز و اسفناج) یک کیلو
  • آب به مقدار لازم
  • نعنا خشک ۴ الی ۵ قاشق س
  • عدس ۲ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • ماش ۱ پیمانه
  • عصاره مرغ  ۲ قرص
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه ۱ قاشق س
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه آش رشته بندری

طرز تهیه:

۱-حبوباتمان را باید یک شب توی اب بخیسانیم.

۲-بعد از خیساندن حبوبات را با سینه مرغمان توی زودپز ریخته و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از موادمان آب روی موادمان میریزیم و روی اجاق گاز قرار میدهیم و نیم ساعت بعد از سوت زدن زودپز از روی گاز برمیداریم باید صبر کنیم تا هوای موجود در زودپز خالی شود.

۳-سبزی آش را باید خرد کنیم و در روغن بهمراه فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و نمک تفت دهیم تا به رنگ سبز تیره در آید.

۴-حبوباتمان را با آب موجود در زودپز به سبزی اضافه میکنیم اگر غلیظ بود به آن آب جوش اضافه میکنیم و یک قرص عصاره مرغ به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آش بجوشد بعد از بیست دقیقه جوشیدن رشته آش را به دو الی سه قسمت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم تا زمانی که آش قشنگ جا بیافتد… اگر باز هم غلظت آش زیاد بود به آن آب جوش اضافه کنید.

۵-سه عدد پیاز را خرد شده بهمراه سیر خرد شده را در روغن بهمراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و یک دوم آن را به آش بیافزایید.

۶-نعنا را نیز در روغن کمی تفت دهید و یک دوم آن را به آش بیافزایید.

۷-بقیه پیاز داغ و نعنا داغ را بهمراه کشک برای تزیین استفاده کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)