افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آشنایی با فواید انواع روغن

oils

  • این روغن حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی است و ثابت شده در کاهش فشار خون نقش مهمی دارد. از انواع تصفیه نشده آن بهتر است در سالاد استفاده شود.

 

روغن عادی زیتون در پخت و پز کاربرد بیشتری دارد و نباید زیاد داغ شود. با این همه، کارشناسان تاکید می‌کنند بهترین نوع مصرف آن، مصرف در سالاد، سوپ، پنیر و پاستا بوده و بهتر است فقط در حد تفت دادن داغ شود.

روغن امگا ۳: مصرف روغن امگا ۳ امراض قلبی، سکته و حملات قلبی را از مصرف‌کنندگان دور می‌کند. آشپزی با این روغن بسیار ساده است بویژه اگر در رژیم غذایی خود انواع ماهی‌ها را گنجانده باشید.

روغن هسته انگور: این روغن سرشار از اسیدهای چرب امگا ۶ است و فقط ۱۰درصد چربی اشباع شده دارد. از این روغن فقط باید برای تفت سریع استفاده شود.

روغن کانولا: روغن کانولا یکی از کم‌چرب‌ترین روغن‌های گیاهی است که در پخت و پز از آن استفاده می‌شود.

روغن کنجد: این روغن حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی است و ثابت شده در کاهش فشار خون نقش مهمی دارد. از انواع تصفیه نشده آن بهتر است در سالاد استفاده شود.

روغن بادام زمینی: این روغن تحمل دمای بسیار بالا را دارد و برای سرخ‌کردن گوشت به کار می‌رود.

روغن گردو: این روغن را می‌توان در حد متوسط داغ کرد. البته در پخت و پز بیشتر کاربرد دارد تا سرخ کردن.

 

منبع : بهداشت نیوز

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *