این پیش غذای اشتها آور و خوشمزه و سبز رنگ با اسفناج درست میشود. این پیش غذا سرشار از آهن میباشد و برای همه افراد مناسب است.اگر دوست دارید این سوپ خوشمزه را یاد بگیرید ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
– روغن مایع:۴ قاشق غذاخوری
– اسفناج:۵۰۰ گرم، ساطوری
– پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
– لیمو ترش:یک عدد
– خامه:یک پیمانه
– شوید ساطوری:۳ قاشق غذاخوری
– خیار متوسط:۲ عدد، ساطوری
– پنیر موتزارلا یا پارمزان:۴ قاشق غذاخوری، رنده شده
– نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه:
۱ – روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳ تا ۴ دقیقه دیگر ادامه دهید.
۲ – پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. ۲ پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
۳ – خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
۴ – خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
نکات:
– سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد
– زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
– و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
– سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
– توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .