جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



یک غذای تبریزی با بادمجان

6002_1

گارنی یاریخ یک غذای بسیار خوشمزه شهر تبریز میباشد.این غذا همانند بادمجان شکم پر است و طرفداران بسیار زیادی را دارد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز:

 

– بادمجان ۴ تا ۵ عدد
– روغن به میزان لازم
– گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
– پیاز رنده‌کرده ۱ عدد
– رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
– سیر خردکرده ۲ حبه
– جعفری خردکرده ۵ قاشق سوپخوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
– لپه ۳۰ گرم

گارنی یاریخ

طرز تهیه:

 

 

۱٫ ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ کنید.

۲٫ سپس شکافی در آن‌ها ایجاد کنید، و کنار بگذارید.

۳٫ آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، ۲ قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمک و فلفل تفت دهید.

۴٫ اینک لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط کنید و شکم بادمجان‌ها را از آن پر کنید.

۵٫ اکنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.

۶٫ حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده کاملاً جذب بادمجان‌ها شود.

۷٫ اینک غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید