جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



یک غذای تبریزی با بادمجان

6002_1

گارنی یاریخ یک غذای بسیار خوشمزه شهر تبریز میباشد.این غذا همانند بادمجان شکم پر است و طرفداران بسیار زیادی را دارد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز:

 

– بادمجان ۴ تا ۵ عدد
– روغن به میزان لازم
– گوشت چرخكرده ۲۵۰ گرم
– پیاز رنده‌كرده ۱ عدد
– رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
– سیر خردكرده ۲ حبه
– جعفری خردكرده ۵ قاشق سوپخوری
– نمك و فلفل به میزان لازم
– لپه ۳۰ گرم

گارنی یاریخ

طرز تهیه:

 

 

۱٫ ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.

۲٫ سپس شكافی در آن‌ها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.

۳٫ آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، ۲ قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.

۴٫ اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجان‌ها را از آن پر كنید.

۵٫ اكنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.

۶٫ حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجان‌ها شود.

۷٫ اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)