جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



گوش فیل ( بدون نیاز به فر )

گوش فیل

امروز قصد داریم یک شیرینی خیلی خوشمزه و راحت را آموزش دهیم.معمولا گوش فیل را در ماه مبارک رمضان یا به عنوان میان وعده کودکان درست میکنند.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد اولیه :
روغن جامد یا کره ۲ قاشق غذا خوری
شیر نصف فنجان
تخم مرغ۱  عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۲ قاشق غذا خوری
شربت (در انتها توضیح داده شده) ۲ قاشق غذا خوری
آرد به مقدار لازم

 

 

جهت تهیه گوش فیل ابتدا تخم مرغ و شیر و روغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق از شربت پایین که درست کردیم بر میداریم مخلوط موادمان میکنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم و در آخر آرد را اضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده .

 

1484 (1)

 

قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و با چاقو به شکل لوزی برش میدهیم.

 

1485 (2)

 

وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود.

 

1485 (1)

 

نکات کلیدی تهیه گوش فیل:
آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد
در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوش فیل ها استفاده کنید.
از داغ بودن روغن مطمئن بشید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
حتما بعد از سرخ گوش فیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه

 

مواد لازم شربت مخصوص گوش فیل
۲ لیوان شکر
۱ لیوان آب
وانیل نصف ق چ
عرق هل یک ق غ
زعفران به میزان لازم من نصف ق چایخوری کمتر استفاده کردم
گلاب ۱ ق غ
آبلیموی تازه یک ق غ
مقداری هم ابلیمو در ظرفی ریخته با قلم مو به اطراف ظرف شکر وآب میکشیم که شربت موقع جوشیدن به دیواره های قابلمه شکرک نبنده

 

طرز تهیه شربت
شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم
دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی کنید بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم ودیگه هم نزنید . تا یواش یواش قوام بیاد .
در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی شربت در حدود ۸ تا ده دقیقه قوام آمد آبلیموی تازه هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم .یکی دو جوش که زد میگذاریم تا کمی خنک بشه.
بعد از اینکه شربت کمی خنک شد نباید هم زیاد سرد بشه ولرم باشه گوشفیل های سرخ شده را از ظرف روغن خارج کرده ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و در کنار عزیزان با لذت فراوان میل کنید .

 

1484 (2)

 

بعد افطار می توانید این شیرینی را با چای میل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)