جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کیک مرغ (تصویری) غذای فانتزی مجلسی

کیک

اسم کیک مرغ که می آید همه خانم ها به یاد کیک مرغ با نان تست می افتند.اما ما امروز قصد داریم یک کیک مرغ متفاوت را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید و دوست داشته باشید

مواد اولیه :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
خامه ۳ چهارم پیمانه + میزان لازم برای تزیین
کره (خرد شده) ۱پیمانه
مرغ (سینه (یا کالباس)) دو قطعه
پیازچه ۱ سوم پیمانه
پنیر چدار ۱ پیمانه

 

طرز تهیه:

جهت تهیه کیک مرغ پنیری ابتدا فر را با دمای ۲۴۰درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.

 

912

 

 

کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.

 

913

 

 

914

 

 

مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.

 

r915

 

 

حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

 

 

917 (2)

 

917 (1)

 

 

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.

 

 

919

 

 

918

 

 

حال کیک را به مدت ۲۰تا ۳۰دقیقه داخل فر بپزید.

 

 

920

 

 

3

 

4

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)