کیک بهار نارنج و پرتقال
فصل بهار که میشود بوی بهار نارنج همه شهرها را پر میکند.امروز قصد داریم طرز تهیه یک کیک بهاره را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم کیک بهارنارنج و پرتقال:
آرد | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
آب پرتقال | ۱ پیمانه |
پوست پرتقال رنده شده | ۲ قاشق چایخوری |
پوست لیمو رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
عرق بهارنارنج | ۴ /۱ پیمانه |
وانیل | ۲ /۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۶ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک موز و نارگیل
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :
تخممرغ ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هر کدام را در کاسه ای بریزید. به کاسه زردهها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زردهها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیدهها خوب پفدار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس آرد را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیوارهها بپاشید.که کیک به قالب نچسبد مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید. بعد از نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی رنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.