جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کلم پلو غذای خوشمزه شیرازی ها

untitled-187

کلم پلو یک غذای بسیار معروف و خوشمزه شهر شیراز میباشد که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.امروز تصمیم داریم این غذای شیرازی را به سبک خود مردم شیراز آموزش دهمی.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

برنج ۱ کیلو
كلم خرد شده ۱ کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
روغن به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
فلفل به اندازه کافی
آبلیمو به اندازه کافی

 

مواد لازم جهت كوفته ریزه:

گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
آرد نخود چی ۴ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
روغن به میزان کافی
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی

 

طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس‌میكنیم، كلم‌ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میكنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میكنیم.

 

سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد‌میكنیم

 

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبكش‌میكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میكنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میكنیم.

 

طرز تهیه كوفته ریزه:

 

پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده‌میكنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می كنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میكنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میكنیم.

 

كوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس‌میكشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میكنیم.

 

نكته۱:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد‌میكنیم مقداری نمك به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میكنیم.

 

نكته۲:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)