جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کرم کارامل یک دسر خوشمزه

untitled-12

کرم کارامل یک دسر بسیار خوشمزه و شیک میباشد که قصد داریم آن راآموزش دهیم.این دسر بسیار  راحت میباشد.برای آموزش این دسر ادامه مطلب را مطالعه کنید و آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

تخم مرغ۶ عدد
شكر۲/۳ پيمانه
نمک۱/۸ قاشق چايخوري
شير داغ۳/۴ -۳ پيمانه
وانيل شكري۱/۲ قاشق چايخوري
شکر۱/۲ پيمانه براي ته ظرف

 

طرز تهيه :
فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن كنيد . تخم مرغ ها را با دو سوم پيمانه شكر و نمك مخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. به تدريج شير داغ و وانيل ارا اضافه كنيد . يك دوم پيمانه شكر را در قالب ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد . دائماَ هم بزنيد تا ذوب شود و رنگ آن طلائي گردد. سپس قالب را از روي حرارت برداريد . ظرف را تكان دهيد تا ديوارهاي قالب به كارامل آغشته شود . در صورتيكه بخواهيد كرم كارامل را در ظرفهاي يكنفره تهيه نمائيد . كارامل آماده را ته ظفهاي يكنفره ريخته ، سپس مايهه آماده شده فوق الذكر را در داخل ثالب آغشته به كارامل بريزيد. پس از آن ، در ظرف بزرگي كه مقداري آب در آن ريخته اند ، بگذاريد و به مدت يك ساعت در كف فر قرار دهيد . پس از يك ساعت از فر بيرن آورده با كمك يك چاقو كه آنرا دور تا دور كرم مي گردانيد و با تكان دادن قالب ، كرم را از قالب جدا نموده ، ولي كرم را ار قالب بيرون نياوريد . قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الي دوازه ساعت در يخچال قرار داده تا كاملاَ كرم خنك شود ، بعد كرم را در ظرف ديگري برگردانيد . مجدداَ در يخچال قرار داده دو الي سه ساعت ديگر بماند ، سپس سرو نمائيد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)