جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کباب کوبیده مرغ متفاوت تر از همیشه

کباب

همیشه نام کباب کوبیده را که میشنوید به یاد کوبیده گوشت می افتید اما این بار قضیه فرق دارد.قصد داریم کباب کوبیده مرغ را آموزش دهیم.این غذا بسیار خوشمزه و شیک میباشد

مواد اولیه :

 

سینه‌مرغیک عدد
پیازیک عدد
فلفل دلمه‌ای سبزنصف عدد
آرد سویادو قاشق غذاخوری
زعفراننصف قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق مرباخوری
آبلیموبه میزان لازم
کره، نمک و فلفلبه میزان لازم

 

 

طرز تهیه:     

 

سینه‌مرغ را چرخ می‌کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را می‌گیریم و با گوشت مخلوط می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای را ساطوری کرده به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. مقدار کمی از زعفران دم کرده و آرد سویا را نیز می‌افزاییم و مجددا به ورز دادن ادامه می‌دهیم. مواد را داخل یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.

قسمت گریل فر را روشن می‌‌کنیم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سینی فر فویل کشیده و گوشت را روی آن پهن می‌کنیم تا صاف و یک‌دست شود. با کمک قلم‌مو روی مواد زعفران مالیده و با کاردک روی گوشت خطوطی را به شکل دلخواه ایجاد می‌کنیم. البته قبل از این‌که سینی را داخل فر بگذاریم کره را تکه‌تکه کرده و روی مواد قرار می‌دهیم. سینی را در بالاترین طبقه فر به مدت ۱۵ دقیقه می‌‌گذاریم

 

نکتــه:

در صورت نداشتن چرخ گوشت، گوشت یخ زده را تکه تکه کرده و ساطوری می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)