جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کاهش کلسترول بد با مصرف هویج

bc695ae5-8d5e-4429-8034-1528ec16ef70

 

محققان تغذیه بیان کرده اند که هویج دارای خواص داروئی زیادی هست که در این مطلب به بیان کاهش کلسترول بد با مصرف هویج را به طور کامل بیان می کنیم

همانطور که می‌دانیم مزایای هویج بی‌شمار است از جمله برای دستگاه گوارش و سلامت پوست مفید است،

همچنین ضد کلسترول بد است.سبزیجات غنی از پتاسیم، آهن، فیبر (حدود ۶/۲ گرم/۱۰۰ گرم) و کالری (۳۶ کیلوکالری/۱۰۰ گرم) است.همچنین می‌توان به محتویات بتاکورتن (۱۰ میلی گرم/۱۰۰گرم) اشاره کرد؛

در صورتی که خام خورده شود باعث فعال شدن روده می‌شود و پخته آن اسهال و استفراغ را کُند می‌کند.هویج برای بینایی مفید است، بتاکاروتن آن باعث تولید ملانین می‌شود و خوردن یک یا دو هویج در روز باعث کاهش کلسترول بد می‌شود.

هویج باید رنگ روشن داشته باشد و سفت باشد، سعی کنید بیش از یک هفته هویج را در یخچال نگه ندارید؛ در موقع پخت هویج برای اینکه طعم خوبی داشته باشد بهتر است کمی جعفری تازه، دانه زیره سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز شیرین و یک قاشق مرباخوری دارچین یا کاری به آن اضافه کنید؛

در صورتی که غذاهای شیرین دوست دارید می توانید هویج را با کمی آبلیمو، شکر و آب بپزید.

 

پزشکین: کاهش کلسترول بد با مصرف هویج

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)