افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

کاربردهای رانیتیدین تا عوارض جانبی آن

140182_814

یکی از داروهای بیماری های گوارشی و معده قرص رانیتیدین می باشد در این جا به بیان و شرح کاربردهای رانیتیدین تا عوارض جانبی آن می پردازیم .

رانیتیدین برای درمان رفلاکس که با برگشت اسید از معده به مری همراه است و سوزش سر دل را سبب می شود، کاربرد دارد و می تواند قبل یا بعد از غذا مصرف شود.

دکتر سید علی فاطمی متخصص فارماکولوژی در این زمینه می گوید :ممکن است که درمان زخم های گوارشی تا ۸ هفته طول بکشد، چنانچه تا ۶ هفته بهبودی حاصل نشد، حتما به پزشک معالج خود اطلاع دهید.

وی افزود: قبل از مصرف دارو نیز، در صورت ابتلا به بیماری های کبدی و کلیوی حتما به پزشك خود اطلاع دهيد.

به گفته این داروساز سوزش سر دل ممکن است که با علائم اولیه حمله قلبی اشتباه گرفته شود. لذا چنانچه با درد در ناحیه قفسه سینه همراه با احساس سنگینی، گسترش درد به نواحی شانه و بازو،  تهوع، تعریق و احساس کسالت عمومی مواجه شدید، حتما به اورژانس مراجعه نمائید.

البته ناگفته نماند که مصرف رانیتیدین با عوارضی نیز همراه است که از آن جمله می توان به درد قفسه سینه؛ تب؛ گلو درد؛ احساس کوتاه شدن تنفس؛ سرفه با خلط سبز یا زرد؛  سریع کبود شدن یا خونریزی کردن؛ احساس ضعف غیر عادی؛ کند یا تند شدن سرعت ضربان قلب؛ مشکلات بینایی؛ سرخی و تاول پوستی؛ کاهش اشتها؛ زردی پوست و چشم؛ کدر شدن ادرار و مدفوع اشاره کرد که در صورت بروز این عوارض بعد از مصرف داروي رانيتيدين، باید به پزشك معالج خود اطلاع دهيد

 

پزشکین : کاربردهای رانیتیدین تا عوارض جانبی آن

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *