افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

ژله با پوست پرتقال

Jello-Shots-Orange-5

ژله با پوست پرتقال یکی دیگر از ژله هایی است که امروز آن را آموزش میدهیم.این ژله بسیار راحت و خوش طعم میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.معمولا این نوع ژله را در تولد سرو میکنند

یکی از راه های خلاقانه برای سرو کردن ژله در مهمانی، درست کردن ژله داخل پوست میوه هاست. درست کردن ژله در برش های پرتقال یک دسر جالب و منحصر به فرد برایتان فراهم خواهد کرد. فقط مطمئن شوید که پالپ های پرتقال را به خوبی از پوست آن جدا کرده اید تا داخل ژله معلوم نباشد. این چگونه درست کردن ژله داخل پوست پرتقال را آموزش خواهد داد.

 

۱- پرتقال ها را از وسط نصف کنید.

۲-با استفاده از قاشق، پالپ های آن را بیرون بیاورید؛ طوری که فقط پوست پرتقال باقی بماند.

۳-پوست ها را با ژله ای که از قبل آماده کرده اید پر کنید.

۴-بگذارید پوست پرتقال های پر شده از ژله در طول شب داخل یخچال بماند. حتی اگر ژله ظرف چند ساعت درست شود، این زمان اضافی کمک می کند که سفت تر شود و حتی وقتی آنها را برش می زنید، ژله از پوست جدا نشود.

۵-هر کدام از نصف پرتقال ها را به سه قسمت تقسیم کنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *